Талантлив стилист превърнал възрастна жена в истинска принцеса

Талантлив стилист превърнал възрастна жена в истинска принцеса

В Индонезия много популярният гримьор Ари може да превърне всяка дама в истинска красавица. Една от последните клиентки на майстора била 60-годишна жена, която след грима станала като индонезийска принцеса.

И това за пореден път доказа, че Ари е способен да преобрази всеки от човек  на всяка възраст. Ари редовно публикува снимки и видеоклипове с инструкции за гримиране и промените на своите клиенти, а работата с по-възрастните дами е особено впечатляваща.

визия-промяна

Човекът обяснява, че всички трансформации не са чудо, а отнемат много време, старателна и трудна работа. Във всеки случай всички трансформации, които демонстрира младият и талантлив гримьор, са изненадващи и възхитителни.

грим-промяна

Младият човек сподели снимки от социалната мрежа, които ясно показват трансформацията на неговата клиентка. Гримът подмладил клиентката с поне 20 години. Гримьорът скрил изцяло потъмняването и бръчките, изравнил тона на лицето и придал свежест.

грим

Майсторът постигнал идеалния тен с помощта на основа с плътна текстура и консилер. Същите средства помогнали да се маскират всички дефекти. За своята 60-годишна клиентка Ари избрал два образа наведнъж: за сватбена церемония и за гала вечеря.

пълна-промяна

И двете опции изглеждат невероятно! Не всички вярват, че с помощта на компетентния професионален грим можете значително да подмладите външния си вид.

Advertisement
Фейсбук коментари