Станала е хубавица! Как изглежда днес момичето, тежало 17 кг

Станала е хубавица! Как изглежда днес момичето, тежало 17 кг

Кристина Корягина от Русия станала известна след участие в предаването „Нека говорят“, където гостувала като изкзлючително слабо момиче. Жената била прекалено слаба и тежала едва 23 кг по това време.

Всичко започнало заради стрес, покрай взимането на дипломата си – в резултат тя развила анорексия, отслабнала сериозно и то много бързо, но така и не успяла да  си върне нормалното тегло.

анорексия

Драстичното отслабване се оказало сериозен проблем за организма й. Кристина помолила лекарите да направят нещо, тъй като след участието си в рпедаването момичето започнло да тежи 17 кг, което било с 6 кг по-малко от предишното й тегло.

Кристина-Корягина

След 7 години отново можем да видим Кристина, но една различна Кристина. Помогнали й сесии с психотерапевт, след които тя започнала да се храни. Теглото на пациентката все още е малко, но лекарите се надяват на пълното й възстановяване.

Момичето, благодарение на постоянството си, все пак успяло да наддаде на тегло, да се постави в ред. Корягина работи дистанционно като адвокат, но все още й е трудно да се движи и да ходи постоянно.

Advertisement
Фейсбук коментари