Снахата на пророчицата: „Ванга казваше, че ще има нови болести, но българският народ ще се спаси“

Снахата-на-пророчицата-Ванга-казваше,-че-ще-има-нови-болести,-но-българският-народ-ще-се-спаси

Доктор Здравка Методиева е кардиолог, рентгенолог и снаха на българската пророчица Ванга. Тя е била омъжена за доведения син на Ванга и е живяла две десетилетия с нея. Доктор Методиева се включи в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия, за да коментира новата порция предсказания, които се свързват с името на известната предсказателка.

Попитана дали Ванга наистина е споменавала за епидемия,която ще се появи, когато настъпят петте двойки (б. ред. предполага се, че е говорела за 22.02.2020 и 12.12.2020), нейната снаха отговори, че не помни точно тази дата и не помни Ванга да е казвала „коронавирус“.

„Но много добре помня, че тя каза: „Ще се появят нови болести, които ще поставят човечеството на изпитание за неговото бъдещо съществуване. Ще се появят таквиа болести, от които хората ще умират като мухи по улиците. Ще се поразява мозъка, ще се поразява сърцето, белите дробове и много бъро ще се развиват“ спомня си снахата на Ванга.

„Но тя казваше: „Не се страхувайте. В страх не се живее. Българският народ е хитър народ, ще намери начин да се спаси. Тоест българският народ е находчив, умен и е оцелявал в много войни и кризи“. – предава думите на пророчицата доктор Методиева.

Доктор Методиева добави, че ще има и нови болести, освен коронавируса.

За финал снахата на Ванга напомни заветите на пророчицата, а именно да бъдем сплотени, да бъдем добри и да си помагаме един на друг.

Advertisement
Фейсбук коментари