Ще повярвате ли, че това е крехката Мани от „Игри на волята“? (снимки)

Ще повярвате ли, че това е крехката Мани от

Новият сезон на формата „Игри на волята“ предложи на зрителите нова култова участничка на име Мани. Новата Мани обаче е руса, мъничка и по професия е физиотерапевт.

Мануела Тонева, както е истинското име на хубавицата, живее в Лондон, а работата й е да помага на хората да се възстановяват физически.

Мани вече се превърна в една от най-коментираните участнички с решението си на една от игрите да саботира племето си, което доведе до разпада му. Решението й показа, че наглед крехкото девойче всъщност е с желязан характер.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mani 😇😈 (@manuela_tonevaa)

Оказва се, че този силен характер е изкован и със спорт. Фитнесът се оказа голяма страст на русото миньонче, като наглед крехката Мани е участвала в професионални състезания по бодибилдинг и дори може да се похвали с призови места.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mani 😇😈 (@manuela_tonevaa)

Постиженията й доброто представяне на Мани в „Игри на волята“ са поредно доказателство, че никога не бива да се съди за човек по външния му вид.

Любопитен факт, е че в живота Мани е много добра приятелка с друга участничка от предишен сезон на риалитито – Елизабет.

 

Advertisement
Фейсбук коментари