Секси баба с татуси удивлява с горещи снимки

Но Керстин Тристан от Германия, въпреки факта, че вече е станала баба, обича да си прави нови татуировки и не жали пари за тях.

Тялото й е почти изцяло покрито с рисунки, а горещите й снимки събират тълпи от фенове в социалните мрежи. Разберете защо германката е решила да превърне тялото си в произведение на изкуството на татуировките от нашия материал.

баба-с-татуси

Керстин Тристан вече е на 55, но като я гледате, никога няма да повярвате. Моделът от Лайпциг е покрила цялото си тяло с татуировки, откакто направила първата си татуировка на ръката си преди пет години.

Горещата блондинка не се срамува да споделя редовно откровени снимки на страницата си в Instagram, радвайки 156 000 абонати.

жена-с-татуси

Любителката на татуировките вече е похарчила за тях 30 000 евро.  Тя признава, че е изпаднала в истинска зависимост от татуировките.

Почти цялото тяло на Керстен е покрито с ярки рисунки, които са доминирани от темата за цветя и пеперуди.

Секси бабата няма да спре. Казва, че татуировките й дават енергия.

баба татуировки

За да могат абонатите да видят по-добре боди арта, блондинката прави снимки по бикини. Освен с изобилието от татуировки, моделът впечатлява и с отлична фигура.

баба-с-татуировки

Керстин също има акаунт в OnlyFans, който има хиляди последователи. Горещата баба разчупва стереотипите и дава кураж на момичета наполовина на нейната възраст, които не се стесняват да бъдат смели и секси.

Advertisement
Фейсбук коментари