С тях на глава не се излиза! Най-неуправляемите женски зодии:

зодии

Всички жени са трудни за управление, но има и такива, които са просто неконтролируеми. Доколко неконтролируеми са те се определя от зодията им. Астролозите са направили паралели между характерите на жените и техните зодиакални знаци. Ето кои са най-неконтролируемите жени в Зодиака. Вие сред тях ли сте?

Водолей

Жената Водолей е импулсивна, раздразнителна, но и отзивчива. Тя поддържа лесно отношенията си с мъжете и гледа на тях като на приятели, а не като съпрузи. По-добър приятел от момичето Водолей, мъж не може да си намери.

Тя се страхува от силни чувства, затова ако бурно изразите чувствата си и дори намекнете за  притежание, можете само да гарантирате, че Водолейката ще се уплаши и ще се скрие в неизвестна посока.

Риби

Момичето Риби живее в свят на собствените си илюзии, много е чувствителна, хленчеща и постоянно страда от чувството, че е предадена. Рибата непрекъснато ще чака потвърждение на вашите чувства към нея, в противен случай тя ще изтощи себе си (а може би и вас в същото време) с вечни съмнения.

Но дори и да получава тези потвърждения няколко пъти на ден, тя в крайна сметка в един момент започва да ги приема за даденост и всичко започва наново. Като цяло, порочен кръг.

Козирог

Заветната дума за жената-Козирог е „самоконтрол“. Външно тя винаги се опитва да се контролира, докато вътре в нея може да гори истински огън от страсти. Тя мечтае да срещне истински мъж и се страхува до смърт да не се влюби. Поради тази прекомерна предпазливост тя често прави грешен избор и след това естествено страда.

Не очаквайте бурни изливания на чувства от нея – дори ако Козирогът те обича, тя все пак ще се опитва да се преструва, че не й пука за теб.

Разтопяването на ледената й фасада е задача за професионален психолог или сляпо обичащ и негубещ надежда мъж. Ето защо, ако мечтаете за страстна романтична връзка с нежни изявления в любов, значи сте попаднали на грешното място. Но поне можете да разчитате на нея.

Телец

Имали сте късмета да попаднете на момиче Телец? О, тогава непременно очаквайте драматични сцени, крещене и чупене на чинии (може би върхи главата ви). И не се надявайте, няма как да победите в спор с нея. А моленето за прошка е занимание, което е напълно безнадеждно. По-добре приемете неизбежното и признайте, че тя е права. Когато парата й се уваложи, момичето Телец ще стане по-сговорчиво.

Близнаци

Жената Близнаци мрази последователността и е склонна да сменя момчетата като ръкавици. Ако сте нейно гадже, пригответе се тя да флиртува с приятелите ви направо пред вас.

Дори и да ви се закълне в любовта си, рано или късно ще поиска свобода, но в замяна с удоволствие ще я предостави и на вас. Ако искате да запазите Близначката, ще трябва да приемете тези условия. И, между другото, тя винаги предпочита кариерата пред домакинството.

Лъв

Лъвицата е суетна и властна, няма да мине с някой, който не отговаря на нейните стандарти, които са горе-долу на нивото на Еверест. Момичето Лъв си представя, че е центърът на Вселената, така че до себе си трябва да има достоен Човек. Да, да, с главна буква.

Когато гордостта й е наранена, тя няма да крои зли хитри планове, а просто ще изрази в лицето си всичко, което мисли за обидилия е. И след нейната тирада може да изглежда, че ураганът или цунамито са безобидни като цветя, нарисувани в детска тетрадка.

За да завоювате тази фурия, трябва да й подарите скъп подарък (за предпочитане златно бижу с диамант) и да я убедите, че тя е най-добрата, която сте срещали, и като цяло е богиня.

Дева

Мислите ли, че само Лъвиците имат високи стандарти? Е, на Девата са не по-малки. Ето защо й е толкова трудно да се спре на някого. Критериите й за подбор обаче са малко по-различни от тези на Лъвицата.

Например, Девата може да общува с безделници и неудачници, които Лъвицата дори няма да погледне.

Девите, по принцип, са лекомислени. Любимият й отговор е отказът Любимото й хоби е критиката. С една дума, погрижете се за нервните клетки и се запасете с валериан, ако сте с Дева.

Advertisement
Фейсбук коментари