С тях на глава не се излиза! 4 зодии, които винаги командват

С тях на глава не се излиза! 4 зодии, които винаги командват

Кой е главният?

Тези четири зодии винаги си мислят, че са те. Те не просто мислят – те са 100% уверени и се държат като шефове с почти всички и при всякакви обстоятелства.

Винаги, когато се събере компания, те веднага започват да „командват парада“. Освен това те се обявяват без колебание за главнокомандващи. Раздават указания, вземат решения и управляват всичко, независимо дали им е поискано или не!

Овен

Ако сте сред природата с човек, роден под знака на Овен, бъдете сигурни – той ще бъде „директорът на лагера“. Излишно е да протестирате или да се състезавате с него. В крайна сметка пак ще загубите.

„Направи това, сложи онова там, следвай ме“, ще нарежда Овенът.

Разбира се, можете да изразите мислите си и Овните ще ги изслушат внимателно, но веднага щом приключите, те бързо ще споделят и докажат защо идеята ви не работи. Опитът да накара Овена да направи нещо различно от това, което е възнамерявал, е абсолютно безполезно упражнение. Факт е, че представителите на тази зодия признават само един план – своя собствен. Той го следва въпреки всичко и всеки.

Но нека не забравяме, че Овенът е енергичен лидер, който постига целите си. Каквото и да се случи, той няма да се обърка и няма да изпадне в паника. Дори когато всеки се предаде, той ще върви напред и ще води. А това, съгласете се, е много добра черта.

Лъв

Една от ключовите причини, заради която Лъвовете обичат да управляват, е, че те жадуват за внимание. От жизненоважно значение за представителите на тази зодия  е то да бъде фокусирано върху тях. Без аплодисменти и възхитени очи те не могат. Харесва им, когато хората идват при тях за съвет или ги молят да им обяснят нещо. Тогава те се чувстват важни и значими. Това ласкае егото им и ги мотивира да станат още по-добри, по-великолепни.

Нека обаче не отричаме изключителното лидерство и предвидливост, които Лъвовете имат. Те поемат отговорност и успяват, докато другите все още се колебаят и се чудят какво да правят.

Козирог

Козирозите не се страхуват да поемат отговорност, защото обикновено имат повече знания и опит от другите хора. По принцип те са много по-добри в оценката на „ситуацията на място“ и наистина вземат правилните решения.

Естествено, представителите на тази зодия грешат, както всички останали. Но не често. Затова е малко арогантно от страна на Овните да се рекламират като шефове в присъствието на Козирог. Независимо дали ви харесва или не, трябва да се съобразявате с него.

Най-често, тъй като са супер ефективни, Козирозите са склонни да поемат инициативата и да направят нещо, преди другите да разберат какво всъщност се е случило и как да действат.

Телец

Телецът знае това, което знае, и е буквално невъзможно някой да ги принуди да промени мнението си и да види нещо по нов начин. Но хората от тази зодия казват на другите как и какво да правят и какво правят погрешно.

Точно както във фитнеса, когато става въпрос за упражнения, Телецът ще критикува техниката ви и ще ви покаже как да го правите правилно.

Телецът обаче е източник на енергия. Родените под този зодиакален знак са безумно практични, никога не се отказват и правят каквото намерят за добре, независимо какво се случва. За тях няма дума „невъзможно“ и това е голямото им предимство.

Advertisement
Фейсбук коментари