Родители се опитали да повторят професионални снимки в домашни условия

смешни-детски-снимки

Колко чудесно изглеждат всички тези красиви постановъчни снимки с деца! Просто са умилителни! Всички са толкова очарователни, спокойни, доволни, умиротворени! Но пробвали ли сте да повторите такива снимки у дома? Сигурни сме, че сте!

Съгласете се, че в крайна сметка се получава дори много по-добре – по-искрено, по-истинско, натурално и жизнено. Ту детето се разплаква, уплашено от неразбираемия реквизит, ту не се съгласява ама никак да заеме нужната поза, ту пък дори не гледа в обектива! И ако професионалният детски фотограф все пак успява да направи хубави кадри, то ние, любителите, ставаме безсилни…

Само погледнете какво се е получило при тези родители! Те се опитали да пресъздадат професионалните снимки. Но изглежда децата изобщо не са подкрепили тази идея. Те мислят по абсолютно различен начин. И не са им нужни някакви си снимки и лиготии!

смешни-детски-снимки

снимки-провали

забавна-снимка-бебе

коледна-детска-снимка

снимка-провал

снимка-фейл

забавна-семейна-снимка

Но това съвсем не значи, че тези снимки трябва да се трият. Точно обратното, по-добре ги запазете, а после показвайте на порасналото дете, за да се посмеете хубаво!

Advertisement
Фейсбук коментари