Родители изоставили след раждането уникални тризначки. Как живеят те след 16 години

Родители изоставили след раждането уникални тризначки. Как живеят те 16 след години

Преди 16 години безотговорни родители отказали да вземат уникалните си тризнаци от болницата, защото се уплашили.

Съдбата на децата можела да се развие по различен начин, но късметът се усмихнал на трите малки момичета в момента, в който Джеф и Дарла Харисън решили да осиновят момиче, тъй като вече имали трима сина и мечтаели за дъщеря от много години.

тризначки

Уникалните Мейси, Макензи, Маделин

Уникалността на тези тризнаци е, че едното дете се родило напълно нормално, докато другите две момичета се родили като сиамски близнаци. Родителите не искали да вземат дори здравото бебе. Така трите девойки останали на грижите на държавата и съдбата им била много несигурна.

Тогава се появили Джеф и Дарла. Джеф бил на 52 години, а съпругата му била с 10 години по-млада. Това било едно обикновено семейство със среден доход, което не се нуждаело от нищо. Единственото, което им липсвало, било да имат дъщеря.

уникални-тризначки

Виждайки чаровните бебета, двойката веднага решила да ги вземе със себе си, каквото и да става. След разговор с лекарите Джеф и Дарла се съгласили да разделят сиамските близначки.

Момиченцата са оперирани на възраст от 9 месеца. Тази сложна процедура продължила 24 часа. Бебетата имали един таз за двете и три крака, така че след операцията всяко от тях имало само едно краче.

Едно щастливо семейство 

сестри-тризначки

Скоро всички тризнаци вече живеели в голяма ферма. С възрастта станало ясно, че сиамските близнаци си приличат само на външен вид. Мейзи има нежен характер, обичаше да рисува и да върши домакинска работа.

Макензи прекарва цялото време с братята си, обича игрите на открито и има весел характер. Протезата не й пречи да води активен начин на живот. Мадлен се опитва да подкрепя сестрите си във всичко.

три-сестри

И трите момичета са били героини на различни телевизионни програми. Днес те вече са на 16 години и живеят пълноценен и наситен живот.

Разбира се, имат определени ограничения, но това не е толкова важно, когато наблизо има голямо и любящо семейство.

Advertisement
Фейсбук коментари