Промяната на „глухарчето“: стилист променил прическата на 2-годишно момче

Промяната на

По принцип, на подобни шоута се явяват възрастни хора и основно жени. Те имат много проблеми, които решават с помощта на трансформация. Но понякога се се случва и деца да дойдат за промяна. Малкият Джордж наистина искал да се преобрази.

Момчето е само на 2 години и при стилиста го довела майка му. Той все още не уме да говори добре, но разбира всичко. Момчето имало един проблем: той има бухнала къдрава коса и в главата прилича на глухарче.

момче-с-голяма-коса

От една страна изглежда сладко и смешно, но първо не е много лесно да се грижиш за така коса, и второ, децата и понякога възрастните се смеят на момчето. Едва ли някой иска да му се присмиват, а освен това има предпоставка за бъдещи комплекси.

момче-подстрижка

Стилистите разбрали цялата сериозност на ситуацията и обещали да помогнат. Било взето решение част от това „глухарче“ да бъде премахната.

Въпреки крехката си възраст момчето седяло отговорно в креслото и не пречело на работата на професионалистите.

 

Задната част и тилът били напълно обръснати, косата останала само в париеталната и фронталната част на главата. Тази прическа е много стилна и чудесна за Джордж.

прическа-преди-и-след

Когато показали сина на мама, тя много се зарадвала, защото сега момчето йе много стилно и едва ли някой ще посмее да му се присмива. Джордж също останал много доволен, дори възкликнал „Уау!“, когато видял изображението си.

Advertisement
Фейсбук коментари