През всичките 9 месеца таткото говорел на бебето. Тя го познала веднага след раждането

През всичките 9 месеца таткото говорел на бебето. Тя го познала веднага след раждането

Реакцията на новороденото е невероятна!

Първата среща със своето бебе е винаги особен и вълнуващ момент за всеки родител. Особено когато това се случва за първи път в живота! Наскоро една бразилска двойка изпитала този момент, но той станал още по-необикновен заради необичайната реакция на новороденото им бебе.

Само минути след като се появил на бял свят малката Антоанела подарила на своите родители първата си усмивка! И се оказва, че за това си имало причина: изяснило се, че бащата на новороденото момиченце Флавио Дантас си говорел постоянно с нея, докато Антоанела все още била в корема на мама.

бебе-усмивка

Всеки ден мъжът, тръгвайки на работа, говорел на дъщеричката си топли думи. Майката на момичето Терсила започнала да забелязва, че детето се активизира, когато чува гласа на мъжа. Жената разбрала, че момиченцето им различава гласовете и това се потвърдило веднага след раждането!

Когато Флавио отишъл до новородената си дъщеря и заговорил, момичето му се отплатило с най-милата усмивка на света! Мъжът признал, че просто не може да опише чувствата, които изпитал след усмивката на дъщеричката му.

Advertisement
Фейсбук коментари