Предсказанията на Ванга за 2021 година

Предсказанията на Ванга за 2021 година

Ванга е невероятна ясновидка, лечителка, която е оставила много предсказания на хората, сред които има пророчества за следващата 2021 г., информира comandir.com. Тя прониквала в миналото с невероятна точност, виждала настоящето и далечното бъдеще. Тя пророкувала не само на отделни хора, но и на цели нации, държави, континенти и цялата планета.

Предсказанията на Ванга не са случайни, степента на тяхното изпълнение е 80%, а най-простите прогнози носят важна информация за днешните и бъдещите поколения.

Какво ще стане с парите

„Парите ще изчезнат и вместо пари ще има цифри“

Още през 19-ти век тези думи предизвикали объркване и неразбиране. Но днес хартиените банкноти все повече се заменят с банкови карти. Няма нужда да носите със себе си чанта, пълна с хартиени купюри, модерните технологии ви позволяват да плащате за покупки дори от личния си смартфон.

Какви ще са природните катаклизми

„Ще дойде време, когато природата ще вземе своето“

Ванга е предвидила, че на планетата ще се увеличат силните пожари, наводнения, цунамита, сеизмична и вулканична активност. Ясновидката също така предупреждава за необичайни слънчеви изригвания. Природните бедствия ще засегнат повечето страни в света.

Какво ще стане с коронавируса  и медицината 

„Хората ще започнат да губят ума си и от това ще продължат да умират, но не и от самата болест“

Може би тези думи се отнасят до вируса, който сега бушува на планетата. Заразените хора страдат, те трудно понасят болестта и по-нататъшните събития само ще се влошат. При това влошаването се предвижда поради страха и паниката, създадени от хората около коронавируса.

„Лечението на човека е известно, просто трябва да го види“

В следващото предсказание Ванга дава надежда, че човечеството ще намери лек и начини за борба с коронавируса. Гадателката вижда развитието на световната медицина, нейното усъвършенстване, съобщава comandir.com. Тези думи са близо до истината, защото сега много страни се обединиха и работят заедно, за да създадат ваксина срещу вируса.

Какво ще стане в Европа

„Тълпите инакомислещи, представящи се за жертви, ще станат „слуги на дявола“

Тези думи може да се отнасят настоящата ситуация с многократно увеличения поток от бежанци и нелегални мигранти, които са наводнили Европа.

Без паника

Ванга призовала хората да не изпадат в паника:

„Не роптайте срещу страданието, което ви сполетява. Страданието е пречистващо средство като, да речем, сако, което ще бъде замърсено, ако не бъде почистено “

В предсмъртното си предсказание Ванга говори за бъдещето на човечеството, без болести и война. Границите ще изчезнат, няма да има отделни държави, хората ще живеят като едно приятелско семейство в мир и хармония.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари