Предателство на мъжа и още една катастрофа: близък до принцеса Даяна разкрива скандални факти

принцеса-Даяна-катастрофа

Около принцеса Даяна винаги е имало много хора. Някои я обожавали, а други се опитвали да извлекат изгода от познанството си. И едните, и другите днес се опитват да докажат, че са били истински близки с Даяна.

Пол Бърел първоначално работел като лакей на кралица Елизабет II, а по-късно станал иконом на принцеса Даяна. Той познавал отлично Даяна и сега пише книги и разказва за нейния живот.

Бърел твърди, че принцесата си говорела с него като с „единствения, на когото някога се е доверявала“. Естествено, днес никой не може да знае истина ли е това или измислица. Но бившият иконом разкрива подробности от живота на принцесата, за които никой не е чувал.

В едно тв шоу той споделил, че преди фаталната автомобилна катастрофа, която отне живота на Даяна, се случила още една. Тогава принцесата била насред нищото и не казала на никого за инцидента, освен на Пол Бърел. Ето думите му:

„Тя беше много уплашена, беше си разбила колата в някаква пустош и не можеше да излезе оттам. Попита ме: „Какво да правя?“

Казах й: „Отиди и се скрий в женската тоалетна на най-близкия хотел, аз ще дойда и ще те взема“. И това и направих. Отидох в полунощ и я взех от там. После се обадих в полицията и в двореца, казвайки, че могат да отидат за колата“.

Две катастрофи подред – съвпадение или нечий зъл умисъл?

Освен това, икономът разказал подробности за нощта, когато се родил принц Хари. Когато съпругът на принцесата Чарлз влязъл в стаята, за да види сина си, той помолил за черна вратовръзка. Диана го попитала за какво му е и отговорът бил шокиращ:

Той й казал: „Моята работа е свършена, нали? Отивам на театър с Камила“.

В тази нощ Даяна плакала до зори.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари