Появиха се нови предсказания на Ванга за това, което ни чака през 2022

Появиха се нови предсказания на Ванга за това, което ни чака през 2022

Известната гадателка Ванга я няма вече повече от 25 години. Въпреки това нейните пророчества редовно се появяват в мрежата. Как е възможно? И какво изненадва в предсказаниято на Ванга за 2022 г., които наскоро се появиха в публичното пространство, за света и човечеството?

Ако говорим за редовно публикуване на нови прогнози, тогава всички въпроси трябва да бъдат отправени към близките  на гадателката. Те твърдят, че Ванга преди смъртта си е изказала основните пророчества за следващите години.

Но в същото време тя забранила всичко да бъде оповестено наведнъж. В крайна сметка само няколко дни преди началото на всяка следваща година хората имат право да разберат какво ги очаква. За да могат да се съсредоточат върху основното, да разберат правилно прогнозите, а също и да могат да направят всичко, което може да направи обикновен човек.

ПРОГНОЗАТА НА ВАНГА ЗА 2022 Г. ЗА СВЕТА

„Ще вали огнен дъжд. Драконът ще бълва пламъци и ще потекат огнени сълзи“, тези думи на Ванга се приписват на първата половина на 2022 г. Смята се, че става дума за Китай. И тези, които се опитват да се противопоставят на тази огромна страна, ще получат отговор, който ще промени света.

Преди Нова година очаквано се появи прогнозата на Ванга за цялата 2022 година. В нея се казва, че отношенията между САЩ и Русия окончателно ще се влошат. Освен това спрямо последните събития виждаме, че отношенията на огромен брой страни с Руската федерация наистина са развалени.

Въпреки това Ванга вярваше, че в бъдеще, след 2022 г., отношенията ще се нормализират, но това ще отнеме време и огромни усилия и от двете страни. И ако доскоро беше трудно да си представим нарастването на напрежението между страните, то след нахлуването на руската армия в Украйна, пророчеството изненадва със своята точност.

„Хората ще се научат да чуват въздуха. Няма да са необходими нито телефони или кабели. Лявата ръка ще получи силата, с която ще може да улавя вибрации, подобно на машина. Тя ще може да получава и предава информация “, тези думи се приписват на Ванга.

И това пророчество за 2022 г. изглежда особено изненадващо. Всъщност, дори като се вземе предвид бързото развитие на съвременните технологии, е трудно да си представим как ще бъдат приложени описаните по-горе възможности. И наистина ли си струва да ги чакаме в близко бъдеще?

Припомняме, че Ванга също е предрекла появата на болест, която ще завладее целия свят. Очевидно ставаше дума за ковид. Жената увери, че човечеството ще реши всичко след три години и че хората в крайна сметка ще свикнат с тази опасност. Въпреки че засега виждаме, че коронавирусът все още бушува в света. И е трудно да се каже кога ще бъде приключен веднъж завинаги.

По материали на чуждата преса 

Advertisement
Фейсбук коментари