Помните ли сладура Брендън Фрейзър от „Мумията“? Днес той е 270 кг и видът му шокира:

Помните ли сладура Брендън Фрейзър от

Актьорът се променил за ролята си в драмата на Дарън Аронофски The Whale („Китът). Първият кадър от снимачната площадка бил публикуван в Twitter акаунта на филмовата компания A24.

Филмът е включен в официалната програма на 79-ия Международен филмов фестивал във Венеция, който ще се проведе от 31 август до 10 септември.

На първите кадри от снимките се вижда само главата на актьора, но вече е ясно, че той напълно се е превъплътил в пълничкия герой.

Брендън-Фрейзър-напълнял

„Китът“ разказва историята на мъж на име Чарли, който качва до 270 кг заради това, че губи приятелката си и не спира да преяжда. Главният герой се опитва да възстанови отношенията със своята 17-годишна дъщеря Ели, която е ядосана на баща си, че е разочаровал семейството.

„Трябва да има нещо, което още не сме видели. Това е всичко, което мога да кажа. Това, разбира се, е различно от всичко, което съм правил преди, но не искам да скромнича. Мисля, че ще бъдете впечатлени“, казва Брендън Фрейзър.

Трябва да се знае, че Брендън Фрейзър наддаде много на тегло през последните години заради наранявания и лични проблеми на снимачната площадка на филма „Мумията“.

Това обаче не винаги е било така и феновете си спомнят добре как отличната му форма предизвикваше завист у мнозина в младите му години.

Заради наднорменото си тегло Брендън Фрейзър рискувал да загуби кариерата си.

Брендън-Фрейзър

Напомняме, че в живота на актьора имаше период, когато имаше много малко ангажименти. Той се хвърли стремглаво във всеки проект и получи сериозни наранявания на снимачната площадка на третата част на „Мумията“: счупено ребро, разкъсан междупрешленен диск, травми на коляното и гласните струни.

В продължение на няколко години, до 2015 г., Брендън често беше в болница, за да подобри здравето си. Както споменахме по-рано, това е една от причините за драматичното напълняване на актьора.

Advertisement
Фейсбук коментари