Помните ли Ник Вуйчич, който бе роден без крака и ръце? Днес той е баща на близнаци

Помните-ли-Ник-Вуйчич,-който-бе-роден-без-крака-и-ръце-Днес-той-е-баща-на-близнаци

2017 стана много богата за много известни семейства. В някои от тях се родиха дори близнаци: Бийонсе и Джей Зи, Джордж и Амал Клуни, Енрике Иглесиас и Анна Курникова.

Този списък с радостни родители се увеличи: Ник Вуйчич и жена му Канае Мияхара споделиха радостната вест за раждането на двете им момиченца. Девойките носят имената Оливия и Ели.

Ник-Вуйчич

Ник се появява на бял свят в Австралия в семейството на сръбски емигранти. Той се ражда със страшното заболяване тетраамалия. При него напълно отсъстват крайници.

човек-без-крайници

Но тежкото заболяване не сломило този силен човек, а точно обратното, направило го по-силен. Днес той е на 35 и благодарение на лекциите си за ценността на живота е известен в целия свят. Той е жив пример за силата и целеустременността на човека.
Ник-Вуйчич-и-семейството-му

Ник-Вуйчич-целува-бебето-си

Той доказва, че може да сбъднем своите мечти, въпреки всичко.

Ник-Вуйчич-семейство

Със своята бъдеща жена Ник се запознава още през 2012 година. Сега те отглеждат двама сина. За щастие, заболяването не се проявило при синовете му, защото те са напълно здрави.

За това, че в семейството му вече плачат още две момичета Вуйчич споделя в социалните мрежи. Той благодари на всеки човек за подкрепата и разказва, че момичетата се родили с тегло от 2 килограма точно на рождения ден на майка си.

бременна-жена-корем

Да пожелаем всичко най-хубаво на това удивително семейство!

Advertisement
Фейсбук коментари