Нострадамус направил плашещо предсказание за Русия и Украйна

Нострадамус направил плашещо предсказание за Русия и Украйна

Изследователите откриха намек за сериозен конфликт в Европа в предсказанията на Нострадамус. Прорицателят, живял през 16-ти век, е предвидил Големия пожар в Лондон и идването на Хитлер на власт. Този път в неговите „пророчества“ те открили думи за днешните събития.

Въпреки че е трудно да се определят точните дати на неговите предсказания – изложени в известната му книга от 1555 г. Les Propheties – се смята, че той e прогнозирал, че тази пролет ще има голям конфликт.

Сред неговите 942 прогнози било и неясното предположение, че Франция може да се изправи пред заплаха от изток.

„Синята глава ще навреди на бялата глава до степен, в която ДОБРОТО На Франция ще бъде ОТ ПОЛЗА И ЗА двете“, пише Нострадамус през 1555 г.

Специалистите по разшифроване смятат, че става дума за сериозен политически конфликт, който ще прерасне в мащабна война. Експертите смятат, че войната ще продължи три десетилетия.

След това ще настъпи период на малки войни. Той ще бъде завършен в „епохата на Сатурн, която ще се превърне в хилядолетие на мир“, пише Daily Mail.

Повече от 400 години след като Нострадамус публикува книгата си, творбата му остава популярна, тъй като неговите прогнози са напълно свободни за тълкуване.

Advertisement
Фейсбук коментари