Невероятно! Момиче, тежащо 300 кг, се променило и се превърнало в красавица

Невероятно!-Момиче,-тежащо-300-кг,-се-променило-и-се-превърнало-в-красавица

Лекарите съобщили на момичето, че заради нейното тегло от 285 кг, има опасност за живота й. Благодарение на диети и операции Кристина Филипс успяла да свали повече от половината от своето първоначално тегло.

Още през 2017 година девойката от Мичиган тежала 285 кг и не можела да се движи нормално. Тя била принудена да моли за помощ близките и приятелите си, защото не била в състояние да изпълнява елементарни ежедневни задачи.

момиче-300-кг

Проблемите с излишното тегло при Кристина започнали още в детството, когато, като всички подрастващи, тя се хранела с най-вкусната, но вредна храна. Родителите й често се карали помежду си, затова момичето прекалявало с кифлички, торти, чипс и сладкиши. С тези темпове на 12 години теглото й вече било 130 кг.

„Родителите ми често се караха, защото аз се затварях в стаята си и изяждах всичко, което намеря. По този начин се опитвах да се разсейвам от постоянните скандали. Може да се каже, че намирах утеха в храната. Храната ми помагаше да забравя за кратко“ – разказва момичето.

На 22 години лекарите съобщили на момичето, че огромното й тегло застрашава пълноценния й живот. Тогава Кристина се обърнала за помощ към телевизионното шоу «My 600-lb Life». В опит бързо да се избави от теглото, момичето потърсило помощ от коремни хирурзи.

момиче-отслабване

Скоро след успешните операции Кристина усетила подкрепата на близките си и започнала диета. Сваляйки няколко десетки кг, тя започнала да ходи на фитнес.

„Никога не съм мислела, че ще ми харесва да спортувам. В училище в часовете по физическо седях на скамейката и наблюдавах как другите деца бягат, скачат, играят на спортни игри“.

отслабнало-момиче

На 27 години момичето загубило над 75 % от първоначалното си тегло. За пръв път от дълго време тя можела да си с мъжа си в едно легло.

момиче-промяна

„Теглото й никога не ме е притеснявало! Винаги съм я обичал и съм знаел, че тя е умно и красиво момиче“ – казва мъжът й Зак.

Advertisement
Фейсбук коментари