Непоносимата петорка: най-сложните за общуване зодии

Непоносимата петорка: най-сложните за общуване зодии

Астролозите определиха кои пет зодии са най-трудни за общуване. Ето топ лидерите, с които е най-добре да не влизате в спор.

Козирог

Петото място заемат Козирозите. К означава крал. Така с една дума можете да опишете представителите на този знак. Козирозите са искрено убедени, че само те са короновани личности и тяхната дума е закон. Тези, които нарушават това просто правило, ще изпаднат в немилост.

Козирозите предпочитат да общуват с тези, които смятат за достойни за тяхното ниво. Не е изненадващо, че социалният им кръг е малък, няма толкова много крале и кралици на тази планета.

Козирозите не могат да бъдат принудени да направят нищо против желанието си. Те дори няма да ви изслушат, в най-добрия случай ще изпуснат едно кратко „не“ и даже няма да си помислят да обяснят причината за отказа.

Водолей

Изненадващо, но вярно: четвъртото място е заето от интелектуалците – Водолеи. Те са умни, разумни, умеят да изчисляват всяка стъпка и да постигат целта си.

Понякога техните положителни качества се развиват в деспотизъм. „Направих това и успях, вие трябва да направите същото“, налагат Водолеите волята си на околните.

Натрупаният богат опит и целеустременост могат да изиграят жестока шега с Водолеите, те спират да се вслушват в мнението на другите.

Водолеите не смятат за срамно да прехвърлят вината върху някого, за да оправдаят себе си.

Близнаци

Третото място заема най-непредвидимият знак – Близнаци. Сега те са игриви, неспокойни като деца, след секунда слагат „маска на безразличието“.

Пътят от топло дружелюбие до арогантна студенина се преодолява от зодия Близнаци за миг. Дали ще ви протегнат ръка или ще подложат крак – дори Близнаците не знаят със сигурност.

С тях винаги трябва да сте нащрек и надеждно да защитавате своите уязвими места. Ако Близнаците разберат за тях, определено ще ударят там. Степента им на коварство е за завиждане.

Овен

Второто място заема Овенът. Тяхната стихия е огънят. „Изгаряне на мостовете“ – прекъсване на отношения, които са се градили от десетилетия – Овните са способни на това за част от секундата.

Живеят по устав, съставен от две точки. Първо: Овенът винаги е прав. Второ: ако Овенът греши, вижте точка първа.

Ако във вашето обкръжение има представители на тази зодия, бъдете търпеливи и бъдете готови да признаете, че той е прав във всичко.

Скорпион

Лидерът по рейтинг. Скорионите имат много жестоко отношение към света, супер его и отмъстителна природа. Те не могат да живеят без да жилят.

80% от тяхната отрова е насочена към другите и само в 20% – към тях самите. Те са изключително взискателни към себе си и към околните.

Притежават добра интуиция и твърдо вярват, че няма нищо невъзможно за тях. Да застанеш на пътя на Скорпион е най-лесният начин да се самоубиеш.

За тези, които им пречат, те винаги държат в резерв солидна част от своята отрова. Скорпионите ще ви ужилят с особено удоволствие и ще продължат напред, без да поглеждат назад.

Advertisement
Фейсбук коментари