Не жена, а стомана! Toва е най-мускулестата жена в света

Не жена, а стомана! Toва е най-мускулестата жена в света

Тя се казва Наталия Кузнецова и е бодибилдър. Рускинята е висока 1,70 и тежи над 100 кг. На мускулната маса, с която може да се похвали културистката, ще завиди всеки представител на силната половина на човечеството!

„Хората определено ме разпознават. Атлетичното тяло се вижда под дрехите. Много хора ме разпознават и ме молят да се снимам с тях. Мнозина дори знаят името ми“ – споделя планината от мускули.

Наталия-Кузнецова

Момичето започва да спортува на 14-годишна възраст, за да наддаде на тегло. Днес тя тежи почти три пъти повече, отколкото на 14, а в добавка Наталия държи много различни световни рекорди.

Спортистката е поставила три световни рекорда на мъртва тяга, лежанка и става притежател на 12 европейски и национални рекорда в тези дисциплини. Кузнецова също така е наричана най-напомпаното момиче в света.

руската-бодибилдърка-Наталия-Кузнецова

Преди състезание Наталия приема малко количество стероиди. Но основате й за поддържане на форма е, разбира се, спортът и правилното хранене под формата на зърнени храни, пиле, яйца и плодове.

Наталия-Кузнецова

Редом до Наталия вече 5 години е любимият й съпруг, който подкрепя избраницата си във всичките й начинания. Владислав Кузнецов изобщо не се смущава от факта, че жена му често се бърка с мъж, защото всеки представител на силната половина на човечеството ще завиди на мускулната маса, с която може да се похвали тя!


Любопитното е, че „руската амазонка“ обича да посещава родното Черноморие и в Инстаграм профила й могат да се видят снимки от Равда, Несебър и други любими български дестинации.

Advertisement
Фейсбук коментари