Момиче влязло в историята, раждайки се на 02.02.2020 в 20.02

Момиче влязло в историята, раждайки се на 02.02.2020 в 20.02

Да, това  е документирано официално. Въпреки че като се вземе предвид настоящият брой хора и раждаемостта на около 2 деца всяка секунда, това така или иначе би се случило, но фактът е трогателен и изненадващ. Момиче на име Чарли Роуз Мастърс се родило в уникален момент във времето на 2 февруари 2020 г., в 20 часа и 02 минути. Само двойки – 02.02.2020 и 20.02.

Това е Чарли Роуз Мастърс, сега е на 4 дни от раждането си

дете на съдбата

Майката, Лейкън Мастърс, напълно забравила за датата, в най-добрия случай тя се ориентирала по „началото на седмицата – края на седмицата“.

Раждането й било първо, а преди това жената имала два спонтанни аборта, така че мислите се въртели около процеса, а не числата. И състояние на лек шок, така че когато започнали контракциите, тя успяла да каже само „Как, вече?“.

За щастие на семейството и историята, на пост била една от бабите – Ди Кали, която първа разбрала, че раждането може да започне няколко дни по-рано.

И ако е така, тогава има голям шанс да се случи на 02.02.2020 г., което само по себе си не е лошо. Още повече, че такива дати, наречени палиндроми, са изключително редки, последната е била преди почти хиляда години, на 11 ноември 1111 г., в мрачното Средновековие! Така бабата била нащрек и първа направила снимка на часовника на стената, когато внучката надала първия рев. Точно 20:02!

Вероятно, за да се затвърди значимостта и неслучайността на събитието, съдбата постановила самото раждане да продължи точно 20 минути. А Чарли Роуз се роди здрава и концентрирана, сякаш знаела предварително, че я очакват страхотни неща.

Advertisement
Фейсбук коментари