Момиче със синдром на Даун изпълнило мечтата си и станало модел

нестандартен-модел
hablemosdealgo.es

В нашите представи моделът задължително е висока, стройна и привлекателна девойка с красива дълга коса. Има безброй фенове, които я засипват с цветя и подаръци. Но в живота всичо може да бъде и по друг начин. Пример за това е Мериан Авила, момиче от Испания, която, въпреки своята болест, успяла да изпълни мечтата си и да стане модел.

Тя се родила със синдром на Даун, но това не попречило на майка й да я отгледа като обикновено дете. Мериан имала несъвсем явно забележими признаци на тази болест и това й дало възможност да посещата обикновено училище с другите деца.

В детството, когато питали момичето каква иска да стане, тя вече знаела, че иска да бъде модел и да се премести да живее в Ню Йорк.

модел-със-синдром-на-Даун
hablemosdealgo.es

Стремежът на Мериан предизвиквал у мнозина различни емоции: някой просто се усмихвал, а друг твърдял, че не на всички мечти е съдено да се сбъдват. Но момичето успяло да им докаже обратното.

момиче-със-синдром-на-Даун
hablemosdealgo.es

Днес 22-годишното момиче представлява много известни марки и участва в много шоу програми, демонстрирайки облекло. Днес тя поразява със своята красота и стил.

Мериан работила много и жертвала доста за постигането на своята мечта. И успяла! Тя доказала на всички, че може да преодолее всички прегради в името на своята цел.

Advertisement
Фейсбук коментари