Моловете отварят в понеделник!

Премиерът Бойко Борисов нареди моловете да отворят в понеделник. След среща с представители на големи търговски обекти и на Българската ритейл асоциация, на която присъстваха министрите на здравеопазването и икономиката Кирил Ананиев и Емил Караниколов, както и председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски, той разпореди да се създаде нужната организация за отварянето на търговските обекти.

„С колегите от икономиката, здравеопазването и щаба последните 2 седмици работим по темата с много дискусия, с много медицински аргументи и се надяваме да отработваме въпросите един по един. В много от държавите в момента се говори за разхлабване на мерките, а в България някои от търговските обекти въобще не бяха спирани“, уточни премиерът.

Премиерът Борисов отбеляза още, че е задължително да продължи да се спазва балансът между постепенното възстановяване на нормалния икономически живот и осъществяването на противоепидемичните мерки с цел максимална защита на здравето на българските граждани.

Фейсбук коментари
loading...