Младеж се шокира, щом разбира, че миглите на приятелката му са изкуствени (видео)

Младеж се шокира, щом разбира, че миглите на приятелката му са изкуствени (видео)

Момичета, никога не издавайте на момчетата тайните на вашия грим!

Веднага след бала си абитуриентката от Ню Джърси Кейли О’Кейн си свалила изкуствените мигли пред своя приятел. И, съдейки по видеото, което заснела този момент, младежът няма да се възстанови от шока скоро!

Съдейки по изражението на лицето му, човекът скоро няма да може да заспи без помощта на сънотворни!

Видеото е заснето от 17-годишната Аманда Цимерман, приятелка на Кайли. Според нея тя дори не е забелязала, че Джо е в кадъра, докато не прегледала записа.

„Когато Кайли започна да си отлепя миглите след дипломирането си, реших да го заснема за блога си“, казва Аманда. „Дори не знаех, че той стои до мен и го видях по-късно. Просто имах късмет с този момент!”

шок

Кайли и Джо моментално се превърнали в интернет звезди. Много от мъжете симпатизират на Джо, а някои го нарекли „очарователно наивен“. „Наистина ли не се досети, че тези мигли са фалшиви? – изненадва се публиката. – О, свещена простота!“

Според Аманда това видео ще бъде полезно както за момичета, които се намират в подобни ситуации, така и за момчета, „много от които просто не подозират какво разнообразие от различни продукти за красота използват техните приятелки“.

Източник: dailymail.co.uk

Advertisement
Фейсбук коментари