Мъж подстригал 11-годишните си дреди и се променил коренно. Днес е голям красавец

Мъж подстригал 11-годишните си дреди и се променил коренно. Днес е голям красавец

Дредите са прическа с голяма история, но за повечето от нас това е просто зле заплетена коса. За да получите нещо подобно на главата си, е достатъчно да спрете да се разресвате за година-две.

Въпреки това, онези дреди, които най-често срещаме, не са направени от природата, а от специални майстори. Изплитането на плитки става с помощта на специална кука и сможе дори да отнеме няколко пълни работни дни. Но тези, които предприемат такава стъпка, казват, че резултатът си заслужава.

Млад мъж от САЩ си изплел дреди, когато бил още тийнейджър. Прическата му харесала толкова много, че дори вече като възрастен мъж, не бързал да се раздели с нея.

мъж-с-дреди

Общо той ходил с дреди в продължение на 11 години и през това време те пораснали чак до кръста. В един момент обаче мъжът осъзна, че е време да промени нещо и решил да започне от нова прическа.

Първоначално момчето помолило приятелката си да му отреже дредовете, но се оказало, че не е толкова лесно. Косата били  толкова заплетена, че обикновените ножици просто не вършели работа.

Тогава било решено да се обърне към специалисти. Фризьорът бързо разбрал как да преодолее тези „чудовища“. Общото тегло на подстриганата коса е около 1 килограм.

преобразяване

Когато нашият герой се видял преобразен, той буквално не разпознал собственото си отражение. Преди това, поради необичайната му прическа, някои хора имали погрешно впечатление за него. Но сега от огледалото му се усмихвашлкрасив млад мъж, на когото всяка майка би могла да повери дъщеря си.

мъж-с-дреди-и-без-дреди

Интернет потребителите забелязали, че човекът се превърнал в наистина красив мъж и сега приятелката му ще трябва да го крие от фенките, които се появят на хоризонта.

Advertisement
Фейсбук коментари