Мъж оставил жена си, която се състарила с 15 години след ходене при козметик

Мъж оставил жена си, която се състарила с 15 години след ходене при козметик

Героинята на днешната статия е рускиня от Перм. Тя се оплаква, че се е обърнала за помощ към козметик, искайки да коригира първите признаци на стареене, но вместо това се състарила с 15 години.

37-годишната Светлана никога не се е оплаквала от външния си вид.

състаряване

След като отишла на козметик обаче жената не се познала в огледалото. Жената от Перм се оплаква, че е остаряла с15 години и кожата й е загубила предишната си еластичност.

37-годишната Светлана признава, че след преобразяването е била напусната от избраника си, който спрял да разпознава любимата си в Светлана.

Козметичката, която завършила Пермската медицинска академия, инжектирала на Светлана Longidaza и лекарството разтворило подкожните тъкани на Светлана.

„Просто исках да коригирам минималните промени, свързани с възрастта, но дори не можех да си помисля, че лицето ми ще бъде загрозено, така че това да ми струва целия живот“, признава Светлана.

козметик

„Ти си стара. Ще си намеря по-млада“

Светлана работи като архитект. Преди няколко години по съвет на колежка жената се обърнала към козметик, за да изправи назолабиалната гънка. Година по-късно Светлана повторила процедурата. След това леко увеличила устните си, след това изправила инфраорбиталната област.

За момента всичко беше наред. Познавах я близо 9 години, ползвах само нейните услуги, препоръчвах я на приятели. Отрицателни отзиви за нея не видях. И нямах вътрешно усещане, че козметичката, която посещавам от много години, може да ми навреди “, споделя Светлана.

През март 2020 г. Светлана отишла за друга процедура.

„Моето тогавашно гадже продължи да ми казва (уж на шега): „Ти си стара. Ще си намеря по-млада.” А аз бях само на 36 години. защо да съм стара? Но тази информация ми влезе в главатва“, признава жената.

На рецепцията козметичката предложила на Светлана да разтвори остатъците от стар гел „Longidaza“. Пациентката се съгласила и на следващия ден след процедурата в лицето й започнаха да настъпват ужасни промени.

грешка-на-козметик
Снимка: Kurok

Разтворено лице

„В рамките на три дни не само под очите ми, но и горният ми клепач беше напълно изсъхнал. Веждите паднаха надолу и се превърнаха в „къща“, външните ъгли на очите се свлякога. Изпратих снимките си на козметичката, попитах какво ми е станало. А тя отвърна само: „Не си измисляйте. Само си мислите. Просто част от гела се е разтворила под очите. Всичко ще бъде както преди.“

Няколко дни по-късно козметикът инжектирал на Светлана друга доза Лонгидаза, а няколко седмици по-късно още една доза. Лекарката уверила, че всичко е наред, но Светлана видя нещо съвсем различно в огледалото.

„Гаджето ми, разбира се, веднага ме напусна, когато ме видя за последен път, забеляза, че очите ми са хлътнали по различни начини и има изразена асиметрия на очите и изглеждам грозно, при това ми каза че въобще не изглеждам като преди и го е страх да ме гледа“, казва Светлана.

Жената се обърнала към други лекари и научила, че Longidaza е лекарство против белези, че не може да се инжектира под кожата и че има продължителен ефект, тоест разтваря тъканите в рамките на 20 дни след приложението, а не 24 часа, както уверявала козметичката….

„На клепачите се появиха бръчки, от орбитата на горния клепач излязоха хернии. Кожата увисна като парцал, лицето напълно се отдалечи от черепа, връзката между кожата и черепа, така наречените връзки на лицето, изчезна. Сякаш между кожата и костите на черепа няма нищо ”, описва състоянието на лицето си Светлана.

Никой от лекарите, към които се обърнала жената, не дал гаранция, че лицето й ще бъде възстановено.

Advertisement
Фейсбук коментари