Лице на кукла, тяло на Хълк. Визията на това момиче шокира

Лице на кукла, тяло на Хълк. Визията на това момиче шокира

Какво е усещането да имаш сладко кукленско лице и фигура като на Арнолд Шварценегер? Отговорът на този въпрос е шампионката по силов трибой и културист Юлия Винс. Това уникално момиче съчетава несъвместимото: лицето на Барби и мускулите на Хълк. Как живее тя с този необичаен външен вид?

Момичето, което искало да бъде силно

Юлия-Винс

Още в тийнейджърските си години Юлия разбрала, че се различава от връстниците си. Такива истински женствени качества като нежност и крехкост били чужди на момичето – тя не искала никога да изглежда слаба. Напротив, тя харесвала и била много вдъхновена от известни жени културистки, затова и Винс мечтаела да бъде като тях.

мускулестата-Барби

На 15-годишна възраст момичето започнало да посещава редовно фитнеса. Докато приятелките й били навън с момчета и се забавлявали, Юлия Винс вдигала щанги и не слизала от пътеката. Ентусиазмът на Юлия бил забелязан от опитен треньор, който започнал да тренира с нея по 3-5 часа на ден. Той избрал най-ефективните упражнения за своята ученичка и дал ценни съвети относно спортното хранене.

руската-Барби

Джулия не се трудела напразно – след една година обучение било невъзможно да я разпознаете. Тя успяла да изпомпа огромни „стоманени“ мускули, на които всеки мъж би завидял. От лежанка тя вдигала 100 кг, а от клек – 175. И това с ръст 165 см и тегло 64 кг!

момиче-с-тяло-на-Хълк

След като постигнала перфектното тяло, Юлия започнала да пътува по различни състезания. На световното първенство по AWPC през 2014 г. момичето събрала най-много точки за сезона и година по-късно получила титлата Международен майстор на спорта по силов трибой. Също така на нейните мускулести рамене са и 3 световни рекорда по културизъм.

лице-на-кукла

Между другото, Винс казва, че сама е изградила мускулите си, без специални препарати или добавки. Ето защо тя успяла да запази сладкото си лице на кукла. Но и малцина й вярват. Много хора смятат, че е просто невъзможно да се постигнат толкова впечатляващи резултати и то толкова бързо без допинг.

А как е личният й живот?

Юлия-Винс

Мнозина се чудят как мъжете възприемат Юлия. Е, мускулестата Барби няма проблем с това. Тя отдавна се среща с млад мъж, който оценява необичайната й красота.

„Всички смятат, че освен спорта нямам други хобита. Това не е вярно. Пътувам много, обичам да прекарвам време със семейството си, да развивам бизнеса си. Сега имам всичко, за което толкова дълго съм мечтала ”, казва Винс.

Юлия също така е активна в Instagram и вече има 1 милион абонати. Рускинята с лице на Барби и тяло на Хълк е обожавана не само в родната си страна, но и в чужбина. За мнозина Юлия е ярък пример за това каква трябва да бъде съвременната жена. Красива, силна, самоуверена и независима от мнението на другите.

А на вас харесва ли ви това удивително момиче?

Advertisement
Фейсбук коментари