Колко кучета виждате? Отговорът разкрива психическата ви възраст

Колко-кучета-виждате-Отговорът-разкрива-психическата-ви-възраст

Възрастните хора могат да се чувстват по-млади от връстниците си, а млад мъж или момиче, напротив, са толкова уморени от живота, че имат индивидуалността на зрял човек. Тук не става дума за възраст, изчислена в години, а за житейски опит. Последното се основава на способността за възприемане на добри и лоши събития. Това формира умствената възраст.

Вашата психологическа възраст. Колко кучета виждате на картинката?

Има ли начин да разберете психологическата си възраст? Да, с малък тест. По-долу има черно-бяла картинка. Изображението показва няколко кучета. Именно броят на видените четириноги любимци определя истинската възраст на ума.

Изберете броя кучета, които виждате.

Вариант А: 4 бр
Вариант Б: 5 бр
Вариант C : 6 бр
Вариант D : 7 бр

Избор А: 15–20 години. В живота вие сте естествен оптимист, любител на литературата, обичате да посещавате художествени изложби или концерти, а също така спокойно да изучавате добра книга, именно тези неща могат да развълнуват вътрешния ви свят, да се почувствате като наистина себе си.

Такъв живот ви прави много доволни. Ако сте в шумна и досадна среда, може да не кажете и думичка, а вътрешно ще се чувствате отвратени и ще искате да избягате при първа възможност. Сърцето ви е още на 20 години.

Избор  B: 20~30 години. Вашата умствена възраст е между 20 и 30 години. На този етап сте преживели кръщението на реалността и сърцето ви вече е малко закоравяло от проблемите на възрастните, но вътре все още има прост и чист поглед върху различни неща.

В живота вие сте човек, който се стреми към простота във всичко. Без значение срещу какво се изправяте, не искате да усложнявате нещата. Направете живота си прост и щастлив и продължавайте да се избавяте от излишните неприятности.

Избор C: 30~40 години. Психическата ви възраст е между 30 и 40 години. В очите на другите вие ​​сте старомоден човек. Вие принадлежите към категорията на предпазливите хора, имате стабилен живот и работа. Можете сериозно да помислите върху нещата преди да вземете спонтанно решение.

В очите на другите вие ​​сте зрял, стабилен човек, вашите действия могат да бъдат земни, а не импулсивни, което дава на хората усещане за стабилност. Вие сте по-склонни да успеете от вашите връстници, но дори и да успеете, няма да самохвалствате Продължавайте напред стъпка по стъпка, стремейки се към повече успехи.

Избор D: под 15 години. Вашата умствена възраст е под 15 години и трябва да е много различна от действителната ви възраст. Във вашия вътрешен свят все още имате просто и девствено пространство, без значение каква роля играете в живота, в каква позиция сте, в сърцето ви живее едно чисто и красиво дете.

През повечето време сте сред хора, които са много спокойни и зрели. Вие сте скромен и карате всички да си мислят, че сте Добър човек, какъвто по принцип сте.

Advertisement
Фейсбук коментари