Като три капки вода: идентички тризначки пораснали и станали истински красавици

Като три капки вода: идентички тризначки пораснали и станали истински красавици

Може би сте чували историята, че преди двадесет години една жена от Иран е била убедена през цялата си бременност, че ще има едно дете, а по време на раждането се оказали цели три.

Родителите били шокирани, но много щастливи от това събитие, въпреки че разходите им се утроили. Въпреки всички трудности, момичетата били възпитавани в любов и грижи, всяко бебе винаги е имало толкова внимание, колкото е изисквало, никой никога не е бил лишен от нищо.

Иран-тризначки

Според местните традиции момичетата, веднага след навършване на пълнолетие, трябвало да се оженят и да изградят собствено семейство. Но сестрите решили да действат малко по-различно и за да нямат проблеми в бъдеще, те се преместили да живеят в Лондон. Родителите подкрепили дъщерите си и им помогнали да наемат жилища.

идентични-тризначки

Елназ, Гоназ и Таназ, така се казват сестрите, много искали да се занимават с мода , затова избрали подходящо за целта учебно заведение. След това създали свой акаунт в социалните мрежи, където да споделят модната „визия“ със своите абонати. Постепенно сестрите набрали популярност.

сестри-Иран

Благодарение на своя блог момичетата започнали да бъдат канени на фотосесии и да получават предложения за работа от различни брандове.

ирански-тризначи

Въпреки че може би трябва да признаем, че именно тяхната необикновена идентичност им донесла основната популярност, а едва след това и безупречният им вкус и стил.

сестри-от-Иран

Днес момичетата не бързат да се омъжват, запалени са много по кариерата си и по настоящия си живот, определено им харесва много.

ирански-красавици

Да срещнеш тризначкии, особено пък толкова красиви, всъщност е голяма рядкост и затова момичетата нямат голяма конкуренция за титлата зашеметяващи сестри, приличащи една на друга като три капки вода.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари