Каква ще бъде 2023 година: мрачни прогнози от ясновидците

Каква ще бъде 2023 година: мрачни прогнози от ясновидците

Според прогнозите на много гадатели 2023 г. ще бъде период на тежки изпитания и големи конфликти. Ето селекция от най-ярките предсказания от известните ясновидци.

Недостиг на вода и глобално затопляне според Ванга

Българската пророчица Ванга през 2023 г. предсказала катаклизми и страшни болести. В пророчествата си ясновидката нарича следващата година „тъмна и мрачна“. Твърди се, че Ванга предрекла, че ужасна болест, дошла от Сибир, може да погълне целия свят.

А глобалното затопляне, което ще разтопи ледниците, ще събуди ужасна инфекция. Освен това Ванга говори за липсата на водни запаси на Земята. В нейните пророчества ужасна съдба очаква Индия, която ще бъде изправена пред горещи вълни и повсеместен глад.

Световни катаклизми и глад

Абигия Ананда, момче от Индия, известно с предсказанията си за пандемията от COVID-19, предупреждава за пристигането на мутирала версия на ужасна болест в своите прогнози за 2023 г.

Той казва, че светът е изправен пред глад поради провал на реколтата. Ананда твърди, че Земята ще се потопи в ерата на глобалните катаклизми и катастрофи. И никой не може да промени тези неблагоприятни събития, смята младият оракул.

Войни и беди според Нострадамус

Френският астролог Нострадамус предупредил, че през следващата година ще започне трета световна война. Той подчертал, че настоящата източноевропейска криза ще се превърне в „голяма война“. Записките му показват, че конфликтът ще продължи седем месеца. Освен това известният оракул заяви, че някакъв „божествен огън ще падне върху царската сграда“. Изследователите предполагат, че Нострадамус е говорил за установяване на нов световен ред.

Проблеми в Европа 

За жителите на планетата 2023 г. може да бъде съдбовна година, твърди някога известният съветски екстрасенс Волф Месинг. Неговите пророчества показват, че заради нова епидемия в света икономическата ситуация ще се влоши.

Според прогнозите на хипнолога почти всички европейски страни ще бъдат изправени пред сериозни икономически затруднения.

Advertisement
Фейсбук коментари