Как да си пожелаете желание за 2019 – годината на свинята, за да се сбъдне

коледен-часовник

Пожелаването на желание е ритуал, който трябва да се извърши според важни правила. За да се сбъдне мечтата ви, научете как да правилно да си намислите желание за новата 2019 г.

Смята се, че ако си намислите желание на Нова година, то скоро ще се изпълни, макар някои, чиито заветни мечти не са се сбъднали, да не са на това мнение. Проблемът е, че често извършваме грешки, когато формулираме желанието си или просто не вярваме в новогодишни чудеса. За да се изпълни желанието ви през 2019 година, спазвайте следните препоръки:

Не си пожелавайте няколко желания накуп. Въпреки че покровителка на 2019 година е Жълтата Земна Свиня – добродушно и отзивчиво животно, не трябва прекомерно да се възползвате от добрината на талисмана. Трябва добре да обмислите своята заветна мечта и да не си намисляте друго желание Ако си пожелаете няколко неща, има вероятност да не се сбъдне нито едно от тях.

Пожелайте си реалистично желание. Нова година е време за чудеса. Но ако си пожелаете да получите свръхспособноти или да забогатеете баснословно за един ден, едва ли ще се сбъдне. Важното е да повярвате, че мечтата ви ще се сбъдне и за това трябва да бъде реалистична.

Желанието ви не трябва да се отнася към други хора. Например безответно влюбените правят грешка, когато си пожелаят да събудят чувствата на възлюбения. Да молите Вселената някой да ви обича е безсмислено. Мечтата ви трябва да касае само вас и да не засягате волята на другите хора. Ако пък искате да срещнете своята половинка, нека желанието ви прозвучи точно по този начин.

Поработете над формулировката на желанието. Вселената може да ви помогне, но само в случай, че желанията ви са ясни. На първо място трябва да има конкретика в желанието ви. Ако в желанието ви е използвана частицата „не“, Вселената ще възприеме това като отрицание и желанието няма да се сбъдне.

Намислете си желанието. Сега, когато сте определили какво искате, е необходимо да го кажете на Вселената. За тази цел хората изпозлват най-различни методи. Някои записват желанието си на хартия, изгарят го, а после смесват пепелта в чашата с шампанско и изпиват напитката. Също така можете да излезете на улицата и просто да кажете желанието си под новогодишната елха. Всеки начин, избран от вас, ще бъде ефективен.

Ако искате желанието ви за 2019 година да се сбъдне, трябва да вярвате, че именно в новогодишната нощ Вселената ще се вслуша в молбата ви.

Advertisement
Фейсбук коментари