Как да оцелеете под един покрив с Раците: съветите на астролозите

Как да оцелеете под един покрив с Раците: съветите на астролозите

Раците са типични домошари и семейни личности. Те са създадени за сериозна връзка, но с тях може да бъде изключително трудно. Съветите на астролозите ще ви помогнат да преодолеете всякакви препятствия в съвместния живот с представителите на тази зодия.

Раците имат нелек характер, с който трябва да се съобразявате. Това може да се счита за вид плащане за тяхната лоялност и преданост. Голямото предимство на тези хора е прозрачността и предвидимостта. Ако те са влюбени във вас, тогава определено ще разберете това.

Позволете на Рака да повишава глас 

Тези хора не знаят как да се контролират, така че могат да ругаят и да показват негативност, но нямат намерение по някакъв начин да наранят или обидят любим човек. Ако Ракът е ядосан, тогава трябва да му дадете възможност да изпусне парата.

Самият той ще се успокои и след известно време ще стане пак  мил и привързан, сякаш нищо не се е случило. Няма нужда да подкрепяте ругатните и агресията. Просто ги игнорирайте – така е по-добре за всички.

Не очаквайте думи на благодарност

Раците невинаги знаят как да благодарят. Вместо това те правят нещо добро за тези, които се грижат за тях. Делата и действията им говорят за тях. В никакъв случай не ги упреквайте, че не казват такива думи. Така определено няма да получите нищо добро от тях. Просто им помогнете и направете нещо хубаво за тях. Със сигурност ще ви се отплатят със същото, но малко по-късно.

Не ги карайте да вършат домакинска работа

Първо, те мразят да бъдат принуждавани да правят нещо. Ако искат, те сами ще хванат парцала. Второ, тези хора трудно могат да се нарекат чистачи.

Единственият изход е да чистите мълчаливо сами и да не се опитвате да правите коментари на Раците без да ги принуждавате да правят същото. Просто ще се натъкнете на грубост или ще чуете тишина.

Не стигайте до истината

Раците са много потайни личности. Те не искат да говорят за своите мечти и преживявания на партньора си. Просто трябва да го приемете и да не се опитвате да го поправите.

Да, това не е много приятно, защото любовта е връзка с максимално ниво на доверие и интимност. От друга страна Раците това не ги вълнува много. Ако искат да обсъдят нещо важно с вас, те определено сами ще поемат инициативата, когато решат да се отворят.

Доверявайте се на Рака

Доверете се напълно и без „но“ или „ако“. Ракът определено ви вярва. ако решите да живеете под един покрив и със сигурност очаква същото и от вас. Веднага щом тоззи човек разбере, че му нямате доверие, той може много да се отдалечи от вас. Разбира се, за развитието на отношенията това няма да се окаже хич добре.

Advertisement
Фейсбук коментари