Избери камък с магично изображение и узнай какво ти е приготвила съдбата

Избери-камък-с-магично-изображение-и-узнай-какво-ти-е-приготвила-съдбата

Това е един необичаен тест. Предлагаме ти да избереш камък с нарисуван на него символ. Всеки символ се състои от няколко Руни. След като изберете камък с магичен символ, трябва да прочетете посланието на духовете от другия свят. Ще разберете какво ви е приготвила съдбата в най-скоро време. 

Магически камък номер 1

Този символ се състои от 3 Руни: Алгиз, Уруз и Тейваз. Съдбата ше ви предостави шанс да промените живота си към добро. Вие сте на верен път и ще успеете да постигнете желания резултат. Ще успеете да преодолеете всички препятствия. По силите ви е.

Магически камък номер 2

Този магически знак се състои от две руни: Наутиз и Ансуз. Чакат ви изпитания, съдбта ще провери вашата издръжливост и сила. Но ще станете по-мъдри и ще успеете да немрите своето специално предназначение в живота.

Съдено ви е да оставите някаква важна следа в този свят, която да повлияе на съдбата на мнозина. Провидението, изпращащо изпитания в живота на хората, променя характера на човек. Възможно е преди да сте мислели само за своите интереси. Но идва време, в което ще разберете, че всичко в този свят е взаимосвързано, че всичко е „едно цяло“.

Магически камък номер 3

Този символ се състои от две руни: Ингус, Алгиз. Ще получите добри новини, добри известия. Ще имате късмет във всичко и вашите планове ще бъдат успешно реализирани.

Advertisement
Фейсбук коментари