„Искам рицар до себе си“. Речта на Алекс ни напомни простички женски истини

Снимка: bTV

Предпоследното издание на риалитито „Ергенът“ преобърна всичко с главата надолу. Психоложката Алекс Гърдева бе първата избрана финалистка, но отказа да приеме розата. Причината за решението й, че според нея Виктор не е реагирал подобаващо на агресията от страна на Виктория.

Във финалната си реч Алекс ни напомни някои, като че ли, позабравени истини. Че жените искат от мъжете да бъдат защитавани, да се чувстват сигурни до него; че никога не е късно да се разочароваш от даден човек, независимо от всичките ви хубави моменти заедно; че една жена винаги може да си тръгне, дори ако обича, но смята, че мъжът не отговаря на идеалите й.

„През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж, който винаги да е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Затова и няма да приема твоята роза, но въпреки всичко, ти благодаря за всеки един момент, който ти ми даде тук!

Никога не съм знаела колко е красива романтиката и ти благодаря за тези моменти и за всичко, което преживяхме. Защото всички моменти, които имам с теб, са в сърцето ми… Много ти благодаря! Благодаря ти за всички хубави моменти!“ – сподели Алекс на Виктор.

Зрителите приветстваха решението на психоложката да се откаже от надпреварата и мнозина смятат, че тя всъщност е моралният победител в шоуто.

Advertisement
Фейсбук коментари