Хороскоп за всички зодии за 2022 година

Хороскоп за всички зодии за 2022 година

Предизвикателната 2021 година свърши, което означава, че предстоят големи промени за всяка 12-те зодии. Познаването на вашия хороскоп за 2022 г. ще ви улесни да правите планове, да взимате важни решения и да не правите необмислени действия.

1. Овен (21 март – 19 април)

2022 ще бъде година на открития за Овена, трябва да сте готови за гъвкавост и бърза адаптация. Основната отправна точка за следващата година е кариерният растеж и финансов просперитет, има голяма вероятност да промените вида на дейността през втората половина на годината, такъв избор ще доведе до положителна динамика в семейния бюджет.

Майските затъмнения ще придадат романтика на личния живот и ще има значителни подобрения в брака. Самотните овни ще намерят своята половинка. Предложение за брак може да бъде получено по време на октомврийското затъмнение.

В края на зимата Овенът може да се сблъска с леки храносмилателни проблеми, които не са опасни, но могат да повлияят на целите им, погрижете се предварително за правилното си хранене.

2. Телец (20 април – 20 май)

От 2022 г. и в продължение на четири години Уран ще бъде в Телец, очаквайте неочаквани новини и нетривиални промени. Януари-февруари е най-успешният период от времето за зодията, добре е да планирате значими събития в този период.

Положителни наклонности ще има във финансовата сфера, но не си струва да заемате пари, дори на най-близките роднини, има голяма вероятност да не ви ги върнат.

Целта на годината е укрепване и създаване на семейство. Телците ще се докажат като истински семейни хора, ще обръщат повече внимание на децата и избраниците си. Самотните Телци ще бъдат в активно търсене на любов, а ноемврийските затъмнения ще подтикнат идеята да заченат бебе и да се оженят.

3. Близнаци (21 май – 20 юни)

„Тигърът“ ще даде стабилност, човек трябва само да започне да си поставя цели и ясно да се придържа към поставените задачи, да не се отклонява от пътя дори с милиметър.

В средата на годината се очаква рязко увеличение на приходите, отлично време за инвестиции и изграждане на собствени активи. През този период ще бъде лесно да си осигурите приходи от хобито си или да създадете успешен блог.

Няма да има глобални промени на любовния фронт. Вместо това предстои среща с нови приятели и сериозни бизнес познати През пролетта са възможни здравословни проблеми: чести настинки, болки в ставите, стомашни заболявания.

4. Рак (21 юни – 22 юли)

Раците ги очаква повишена работоспособност, която ще доведе до кариерно израстване до края на годината, но ще има много малко влияние върху доходите ви.

Вниманието ви ще бъде насочено към глобалните промени: преместване в друга държава, покупка на къща или кола , ремонт, възможност за преминаване на свободна практика. Сценарият може да бъде нарушен от внезапно заболяване на роднина, има смисъл да се погрижите предварително за благосъстоянието на децата, съпрузите и родителите.

5. Лъв (23 юни – 22 август)

Лъвовете ще трябва да балансират между семейство и работа, една грешна стъпка ще наруши хармонията в една от областите. Ще се изисква специална бдителност в областта на разходите, преди да инвестирате средства, е необходимо ясно да анализирате всички плюсове и минуси.

Внимавайте с новите партньори. Годината ще бъде трамплин в творческата среда, ще се появят допълнителни хобита и знания. „Тигърът“ ще представи желания сватбен пръстен за неомъжените лъвици, но семейните двойки могат да имат разногласия, трябва да се опитват да избягват конфликтите и да изглаждат ъглите.

6. Дева (23 август – 22 септември)

От май до ноември очаквайте промяна в професионалната сфера: смяна на ръководителя, допълнителни отговорности, нови колеги, преместване в по-добър офис. Обединяването на Марс, Меркурий, Сатурн и Венера в началото на март ще даде на Девата тласък за саморазвитие не само в професионален план, но и в духовен. И най-малкото съмнение да се приема сериозно, дори и да става дума за годеж…

7. Везни (23 септември – 22 октомври)

Според астрологичните прогнози Везните ще се занимават енергично с физическото си, емоционално и духовно здраве. Бизнесът ще бъде тикнат на заден план, но доходите ще бъдат доста стабилни. Астрологията на Везните казва, че можете да излезете от трудна връзка, но няма да бъде лесно да влезете в нова, предвид повишената емоционалност на знака…

8. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Новолунието на 1 февруари е добър момент да помислите за бъдещето, да си поставите цели и да предприемете уверени стъпки към тях. Очертават се тревожни и депресивни състояния, които могат да бъдат потиснати с помощта на медитация, йога, посещение при психотерапевт.

Отложете изпълнението на важни събития (бизнес проект, сватба, преместване) за втората половина на март, когато звездите ще допринесат за стабилността, гарантирайки успех във вашите начинания.

9. Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът ще може да изпълни всичко планирано през 2021 г. В началото на годината Марс ще бъде в Стрелец, което ще се отрази благоприятно на финансовото състояние.

Ноември е чудесно време за експерименти и екстремни спортове. Ако искате да боядисате косата си в ярък цвят или да скочите с парашут, сега е моментът да действате!

В средата на годината може да срещнете недоразумения и липса на подкрепа от близки, вероятността от конфликти е много голяма, опитайте се да избягвате кавги за дреболии.

10. Козирог (22 декември – 19 януари)

Годината ще бъде двузначна за Козирозите, с бурни възходи и падения. Кариерата, печалбите и самореализацията ще бъдат на върха на производителността в началото на годината, за май се прогнозира рязък спад в тези области.

По време на етапа на упадък в Козирозите ще се събуди жажда за пътуване, която не може да бъде пренебрегната, почивката ще разкрие скрити амбиции и ще допринесе за ново израстване. Стари приятели ще си спомнят за Козирозите, което ще доведе до нови познанства и е възможно да срещнат любовта си.

11. Водолей (20 януари – 18 февруари)

Време на трансформации: външни прераждания, отхвърляне на лошите навици, промяна на професията. Водолеите ще бъдат в пълна хармония със себе си и с желание да завладеят този свят!

Годината е съпроводена с увеличаване на печалбите, но неуспешна за създаване на нов бизнес, прекомерното самочувствие ще пречи на Водолея. Благодарение на вътрешната хармония, Водолеят ще излъчва доброта към всички живи същества през цялата година, което ще привлече много хора към тях, но невинаги добри. Когато влизате във връзка, не трябва да взимате прибързани решения.

12. Риби (19 февруари – 20 март)

В началото на годината ще има недостиг на енергия и умора, благодарение на самоанализ ще излезете от това състояние, усещайки неоспорим личен напредък.

Безразсъдното харчене ще следва зодията цяла година, препоръчително е внимателно да следите вашите финанси, за да избегнете ненужни разходи. За сметка на Юпитер се очакват по-добри отношения с колегите и ръководството. В личния си живот Рибите ще трябва да поемат инициативата, в противен случай ще се провалят.

Advertisement
Фейсбук коментари