Хороскоп за 2021 година за всички жени

женски хороскоп за 2021

2021 г. няма да бъде лесна за представителките на нежния пол. Ако обаче следвате съветите и напътствията на астролозите, ще имате голям шанс за успех във всяка област.

През 2021 г. не бива да разчитате само на инстинктите си и шестото чувство. Много е важно да разработите план в началото на годината и да го следвате през дванадесетте месеца.

Жената Овен

Тези жени трябва да посветят началото на годината на подреждането на нещата в домовете си. Важно е да изхвърлите всички излишни боклуци и да ги поддържате чисти. Това е от голямо значение, тъй като звездите и планетите могат да бъдат настроени отрицателно.

Голям успех очаква онези, които търсят сродна душа. Самотните Овни има голям шанс да намерят своята половинка, както и тези, които чакат предложение за брак от своята сродна душа.

Жената-Телец

Началото на годината за Телеца ще бъде най-благоприятното време. Жените от тази зодия ще успеят в работата и бизнеса, ще намерят ново хоби. В края на пролетта ще трябва да се борите с лошия късмет. В този период на Телеца ще помогне малко оптимизъм. Не е нужно да се настройвате на негативна вълна.

През лятото си струва да се съсредоточите върху работата и да не харчите много пари. Към есента ситуацията ще се промени към по-добро. Най-добре е да планирате ваканция през септември или октомври.

Жената-Близнаци

За Близнаците това ще бъде период на големи успехи в любовната сфера и в сферата на общуването като цяло. 2021 е времето на успешните запознанства. Това ще бъде годината, в която много Близнаците най-накрая ще могат да се отърват от токсичните женски нагласи, които им пречат да станат щастливи.

Това е време на освобождение и на позитивни мисли. Експертите вярват, че животът на представителките на този знак ще се промени драстично през 2021 година.

Жената-Рак

Началото на годината ще бъде много трудно поради кардинална промяна в енергетиката на звездите и планетите. До февруари Раците трябва да помнят петте източника на женска енергия и късмет.

Също така ще бъде полезно да се съсредоточите върху домакинските задължения, да отделите повече време и внимание на децата, половинката, роднините. От началото на пролетта до края на годината можете и дори трябва да влезете в режим на активност. В бизнеса и на работното място ще е необходимо да проявите повече инициатива.

Жената-Лъв

Жените от този знак трябва да се стремят към спокойствие през 2021 година. Всяко нервно напрежение, всяка умора ще повлияят негативно на настроението, здравето и късмета.

Представителките на зодията са включени в списъка на най-недостъпните жени. Струва си да промените това малко през 2021 година. Мъжете ще искат да търсят любовта на Лъвиците, но никой няма да си блъска главите в затворена врата. Астролозите съветват да замените недостъпността с тайнственост. Що се отнася до финансовия сектор, почти цялата година ще бъде стабилна и благоприятна за Лъвовете.

Жената-Дева

За Девите предстои голям успех в работата и бизнеса, особено ако професията им е свързана с продажби. Тези жени трябва да проявят повече  усилията си да повишат доходите си. В любовта звездите няма да са толкова благосклонни. Стайни талисмански растения ще ви помогнат да си намерите мъж и да привлечете женския късмет. Най-добре е да правите скъпи покупки в самото начало на годината, в края на август и в началото на септември.

Жената-Везни

Астролозите съветват през 2021 г. Везните да се съсредоточат върху привличането на щастие в къщата. Домашната енергия ще бъде най-важна, защото у дома ще трябва да си почивате, да прекарвате повече време с любимия човек, децата, роднините. Много късмет очаква самотните Везни. Търсенето им на сродна душа вероятно ще бъде увенчано с успех, но не и през зимата. Най-добре е да търсите мъж през лятото.

Жената-Скорпион

Скорпионите ги очакват приятни непланирани промени в живота им. Звездите ще помогнат на тези жени да намерят щастие. Но за да го задържите, ще трябва да отделите доста време и усилия. Това важи особено за сферата на любовта.

Скорпионките ще успеят да избегнат ненужни сблъсъци и кавги с други жени. Освен това астролозите силно препоръчват да не карате мъжа си да се чувства виновен и засрамен. Най-добре е и да се постараете да не провокирате ревността му.

Жената-Стрелец

Астролозите съветват Стрелеца да започне годината, като реши най-важните си финансови и служебни проблеми. От април можете да уреждате любовните отношения и търсеенето на сродна душа.

Всяка, която има връзка или е омъжена, трябва да прекарва възможно най-много време с любимия човек и децата. Големи успехи очакват Стрелците в творческите изяви.

Жената-Козирог

2021 е идеалното време за промени в работата, творчески пробиви и популяризиране на нови идеи в работата и в бизнеса. Можете да се захването с нови неща, да се стремите към завоюване на висока позиция.

Козирозите са в списъка на най-могъщите жени сред зодиите. Това означава, че за тях е лесно да преодолеят всякакви препятствия. 2021 година ще бъде тяхното време. Не бива да се предавате и да вдигате ръце. Трябва да постигнете своето, каквото и да ви струва. Мотото на всички Козирози е „Само напред!“

Жената-Водолей

Жените от тази зодия ще имат голям късмет в областта на любовта. Особено внимание трябва да се обърне на финансовата сфера, защото тук успехът ще бъде променлив.

Водолеите от нежния пол трябва да проявяват повишено внимание възможно най-често. Възможно е да станете жертва на измама, заради която можете да загубите много пари. Астролозите съветват да правите скъпи покупки през лятото и началото на зимата.

Жената-Риби

Има шест дупки, през които може да изтича енергия. В самото начало на 2021 г. е по-добре Рибите да закърпят тези дупки, в противен случай те няма да имат достатъчно сила за нищо.

През пролетта Рибите ще имат приятни изненади, много късмет и положителни емоции. През лятото е по-добре да прецените разумно възможностите си и да не рискувате. През есента и зимата астролозите препоръчват да не се поддавате на изкушенията и да отделяте повече време за борба със съмненията си и негативизма. Също така си струва да се борите със своята импулсивност през тази година. Не трябва да предприемате необмислени стъпки.

Има моменти, когато силите напускат жената без особена причина. Ако това се случи, трябва да използвате медитация, за да се изпълните с женска енергия. Нека 2021 – годината на Белия бик – да бъде време на победи и положителни емоции за вас.

Advertisement
Фейсбук коментари