„Говори малко и не разбира почти нищо“. Деми Мур сподели снимки с Брус Уилис

В навечерието на коледните празници Деми Мур публикува снимки с бившия си съпруг Брус Уилис, направена в семеен кръг.

Преди около шест месеца стана известно, че звездата от филма „Умирай трудно“ се е разболял сериозно. Той беше диагностициран с афазия, състояние, което причинява постепенна загуба на паметта. Лекарите наричат ​​това заболяване разстройство, при което има пълна или частична загуба на способността да се използва собствената реч и/или да се възприема речта на други хора.

В момента актьорът е женен за моделката и блогър Ема Хеминг. Настоящата и бившата съпруга на Брус Уилис са близки, обичат да прекарват времето си заедно и сега го обграждат с грижата и любовта, от които той толкова отчаяно се нуждае.

Деми Мур и Брус Уилис

„Ние сме семейство. Повдигаме празничния си дух“, написа Деми Мур към поредицата от снимки.

Източник, близък до семейството на Брус Уилис, казва, че здравословното състояние на актьора се е влошило през последните месеци.

„Той говори малко и не разбира почти нищо от това, което хората казват. Не разпознава семейството си. Но понякога има дни, когато е сам, и тогава всеки се опитва да го посети и да прекара време с него.

Деми винаги поддържа връзка с Ема. Тя говори с Брус много и винаги идва в къщата, за да го подкрепи. За семейството на актьора е болно, че го губят“, разкрива вътрешния човек.

Припомняме, че Брус Уилис е баща на пет дъщери: три от тях са родени в първия брак на актьора с актрисата Деми Мур, две са от втория брак с модела Ема Хеминг.

Advertisement
Фейсбук коментари