Eнергийното Новолуние на 24 ноември – време за успех и смели желания

новолуние
Източник: Pexels

Очаква ни мощно и вълшебно Новолуние, което най-после ще постави началото на благоприятен период, ще даде колосално количество положителна енергия и ще премахне от космоса цялата тежест и умора, която ни е налегнала през последните няколко месеца.

То не бяха Ретрограден Меркурий, поредица от затъмнения, след това РЕтрограден Марс ни тестваше, след това пък нещо друго…

От 24 ноември цялата тази активност и негативни влияния окончателно ще спрат и ще навлезем в благоприятен период, наслаждавайки се на растежа на Луната, нейната енергийна подкрепа и хармонично сътрудничество с щедрия Юпитер, мъдрия Нептун и магическия Плутон.

Новолунието ще настъпи на 24 ноември. Влиянието на намаляващата луна вече е започнало. Енергията пада.

Време е цялото внимание да бъде само върху вас и върху вашите мисли. Те трябва да бъдат възможно най-добри и конструктивни.

В допълнение към почистването на почистването на четирите стени около нас, е редно да обръщаме специално внимание на менталното почистване.

Изчистваме всички негативни мисли, страхове, несигурност и минали грешки от главата, сякаш ги изтриваме чрез форматиране на диска. Оставяме само това, което е полезно, нужно, добро и не носи негативизъм в мислите ни.

За тези, на които им е трудно да направят това психически, работим с хартия, а след това изгаряме листа.

Препоръчително е да почиствате пространството с огън от свещи през всички дни преди Новолунието. Не ги жалете. Те са създадени, за да ни помогнат да възстановим хармонията и да донесем добра енергия. Купете най-красивите и най-различни, дайте им възможност да покажат своята магия във вашето пространство.

Най-добре за прочистване покрай това новолуние е да използвате свещи с топъл цвят: бяло, бежово, розово, лавандула.

Това е последното новолуние за есенния сезон на 2022 г. Важно е да благодарим за всичко, което преживяхме през есента: за открития, мисли, уроци и преживявания. Спомнете си всички хубави моменти и се усмихнете!

Благодарете от цялата си душа!

Тъй като влиянието на Новолунието продължава три дни след пика, от 24 ноември до 26 ноември поддържаме стойката си права, следим диетата си, не пием алкохол, не ядем мазни храни, контролираме емоциите и чувствата си, не се поддаваме на провокации отвън. И постоянно мислим само за доброто, говорим мислено и записваме на хартия най-смелите мечти.

Сега е наистина вълшебно време. Планетите отдавна не са се събирали в толкова добър кръг. Това благоразположение трябва да се използва.

Луната ще изгрее мощно. И всичко, което посадим покрай Новолунието, ще порасне. И сега ще расте не само за лунния цикъл, но и за много месеци напред, напомням ви. Светът се променя и ние трябва да сме в крак с новите правила и тенденции.

Бъдете смели в желанията и мечтите си. Забранено е да не мечтаете. Затова напишете на лист дори онези си желания, които се страхувате да изречете на глас. Пишете много, дори хиляди желания! Нека бъдат. Все пак са ви в главата. Така че нека Вселената и щедрият Юпитер ги видят. Чудесата са склонни да се случват!

Пишете в сегашно време без частицата НЕ. Пишете каквото ви е в главата. Извадете всичките си тайни и съкровенимечти.

Поставяме лист с желания, магическа вода и отворен портфейл (в него трябва да има пари) в нощта на 24 ноември на прозореца. Сутрин пием водаа и заедно с глътките изричаме мислено най-съкровеното и основно желание в сегашно време, сякаш то вече се изпълнява.

Пазим портфейла и листчето до вечерта. Може и до следващата сутрин.

Периодично изваждайте листа с желания и го четете като утвърждение. Важно е.

Не се страхувайте да имате късмет сега, поне психически и на ниво думи. Това не е трудно. Основното нещо е да хвърлите повече въдици навсякъде под формата на вашите желания.

И не пропускайте случайно преплувалата „златна рибка“. Помним, че най-добрата подготовка за чудеса е пълната неподготвеност.

Изучавайте и наблюдавайте всичко, което се случва през този период с интерес и експертен поглед към бъдещето.

Предстои чудесен лунен месец в обятията на съдбата, положителната енергия и възможностите. Напред!

Advertisement
Фейсбук коментари