Доскоро тя тежала 500 кг, но успяла да свали 400 от тях. Как изглежда днес:

Доскоро тя тежала 500 кг, но успяла да свали 400 от тях. Как изглежда днес:

Трудно е да се повярва, но някога теглото на най-дебелата жена в света достигало 500 кг! Да, някога Майра Лисбет Росалес била притежател на тази титла и това внушително тегло.

Не можела да стане от леглото и да ходи, а всяко движение й причинявало адска болка. В крайна сметка мускулите просто отказавали да поемат такова тежко тегло и жената станала заложник на килограмите си.

Дълго време Майра изобщо не се тревожела за здравето и състоянието на тялото си, не смятала да се откаже от хранителните си навици, яденето на сладкиши и фаст фуд, а всички домакински задължения били поети от съпруга й.

Но в живота й се случило нещо, което довело до факта, че жената осъзнала колко безпомощна е станала.

Нейният малък племенник страдал много, защото майка му го биела жестоко, а Майра, която била наблизо не можела да му помогне по никакъв начин.

В крайна сметка майката била пратена в затвора и всичките й деца били оставени в  семейството на Майра. Тъй като жената не можела да се грижи за себе си, камо ли за децата, тя преосмислила живота си и решила да направи всичко, за да го промени. Така започнала да сваля килограми.

жена-500-кг

Процесът бил много труден, няколко екипа лекари извеждали Майра от дома й. Трябвало да прибегнат до помощта на пожарникари и кран – те я издърпали през прозореца.

Жената преминала през 11 операции и без нейната силна воля и отчаяното желание да се грижи за племенниците си, нищо нямало да се случи.

Майра-Розалес

жена-500-кг

Тя напълно променила диетата си и сега яде изключително и само здравословна и полезна храна.

Майра-Розалес

Тя свалила 400 килограма и вече прилича на обикновена жена.

отслабнала-жена

отслабване

Advertisement
Фейсбук коментари