Домът им горял. Тогава майката видяла как кучето носи бебето им за пелените

бебе-и-питбул

Предаността на това куче спасило живота на цялото семейство!

Смята се, че кучетата от бойна порода и малките деца са несъвместими. Това се отнася особено за питбулите, защото те често са непредсказуеми и дори опасни, пише The Animal Bible.

Но тази история показва обратното. Латана Чай, млада майка от Калифорния, си била вкъщи със своята 7-месечна дъщеричка Масалйлой, когато се случило нещо страшно. Около полунощ тя изведнъж чула как нейният 8-месечен питбул Саша лае силно и драска по вратата от задния двор.

Лаят на кучето бил много силен и майката се разтревожила. Саша скачал по вратата и не спирал. Тя отишла до вратата и пуснала кучето, когато изведнъж видяла черен дим и пламъци, излизащи от съседната къща. Огънят вече отивал към дома на Латана.

питбул-целува-бебе
Youtube

Латана се втурнала към спалнята на Масайла, но Саша вече я бил изпреварил. Питбулът хванал малката за пелените и я повлякъл навън. Никой не пострадал. Но ако не беше предупреждението на кучето, вероятно цялото семейство щяло да пострада от огнената стихия.

Малката разказва, че малката Масайла и кучето Саша винаги са били големи приятели и са прекарвали цялото си време заедно. Любовта на кучето към момичето го накарало да извърши тази удивителна постъпка.

Advertisement
Фейсбук коментари