Дом на колела от само 15 кв. м., но вижте какъв уют е вътре!

Дом-на-колело-от-само-15-км,-но-вижте-какъв-уют-е-вътре!

Миниатюрните домове винаги предизвикват интерес. И мнозина се чудят: може ли да се устроиш уютно и в жилище с малко пространство? Как се подрежда интериора и как да се помести всичката необходима техника?

Кандаската компания Mint Tiny Homes, както се разбира от името, е специализирана в строителството на малки жилища. Тази им работа се нарича Poco Pink.

Дом-на-колело-от-само-15-км,-но-вижте-какъв-уют-е-вътре!

На дължина домът на колела достига пет метра и половина. Общата му площ е едва 15 квадратни метра. На вид изглежда тясно. Но ако го погледнете отвътре, ще видите, че е достатъчно просторно.

малко-жилище

Жилището е грамотно разбито на зони. Интериорът е от дървесина. Тук има спалня, кухня и дори баня.

малка-баня-от-дърво

Големият брой прозорци и високите тавани правят интериора ярък, весел и ефирен. Пълноразмерната кухня е оборудвана с модерни уреди. В нея има много електрически контакти.

кухня-от-дърво

До кухнята се намира баня с душ кабина. Тя е комбинирана с тоалетна.

В малкото жилище има „втори етаж“, към който води дървена стълба. Тук с епростира голямо легло, върху което без проблем могат да се сберат двама възрастни. Срещу спалнята има таван, където могат да се сложат вещи.

малко-жилище

Тези малки домове пасват отлично на тези, коитто планират да се отправят на пътешествие и да прекарат приятно насаме с природата.

Advertisement
Фейсбук коментари