Чудесата на генетиката: брат и сестра с красиви очи станаха интернет звезди

Чудесата на генетиката: брат и сестра с красиви очи станаха интернет звезди

Благодарение на социалните мрежи хората могат да покажат своя уникален външен вид и дори да изградят кариера на модел, използвайки природните си характеристики. Понякога това се случва и с децата. Svobodnazona.com разбра за брата и сестрата, чийто инстаграм вече набра над 74 000 последователи.

Когато погледнете Ария и Люк, може да си помислите, че са близнаци. Но всъщност бебетата са родени с разлика от година, малката Ария е по-голяма от брат си с цели 14 месеца.

Децата били много малки, когато майка им Шийна Уолтърс осъзнала колко внимание и комплименти получават нейните малки. Всичко се дължи на факта, че сините им очи изглеждат много необичайни.

Факт е, че и двете деца много приличат на майка с ясно изразени африкански корени, така че този техен нюанс на ириса изглежда невероятно неочакван и оригинален. Интересното е, че родителите им имат различен цвят на очите. Ето това са чудесата на генетиката!

Уникалният външен вид на Ария и Люк се оценява не само от обикновените хора, но и от фотографите и скаутите на модните агенции. Затова и децате вече участват в модни снимки. Предполага се, че докато пораснат, ще продължат кариерата си на модели. Децата се снимат и в реклами, например на детски стоки.

За да развие медийното отразяване на Ария и Люк, майка им направила акаунт и в TikTok. Като цяло децата вече имат над 470 000 абонати във всички платформи. Семейството наскоро стартира своя канал в YouTube, така че се очаква броят на последователите само да расте.

Advertisement
Фейсбук коментари