Булка избрала черна рокля и поразила всички гости

Булка избрала черна рокля и поразила всички гости

По правило  за сватбата булките избират бели тоалети. Белият цвят олицетворява невинността и чистотата. Но Софи Кашия не мисли така. Момичето е на 25 години. Тя е блогър, живее в Австралия. Софи и нейният годеник решили да формализират връзката си. Поканили гости на сватбата си.

Какво било учудването на гостите, когато булката се появила в черна рокля. Приятелките явно са решили да я подкрепят и също били облечени в черни тоалети. Защо Софи направила това? Вероятно е искала младоженецът да помни този ден завинаги, защото булката му била в нетрадиционна рокля…

булка-в-черна-рокля

Роклята в черно, с дълбоко деколте, била декорирана с перли, мрежа и дантела. Подгъвът е направен необичайно. Тоалетът е ушит от Антъни Монтесано, дизайнер.

сватба-черни-рокли

Булката, която се появила в такова готическо облекло, предизвикала възклицания от изненада от страна на гостите. Младоженецът също не се появил на сватбата си в класически костюм. Той избрал смокинг в цвят бордо, ушит от кадифе и кожен панталон. Той носел и папийонка като аксесоар.

булка-черен-тоалет

Според мнозина, младоженците изглеждали елегантно, а не траурно.

Advertisement
Фейсбук коментари