Британците са бесни от думи на Мегън Маркъл за Елизабет

Британците са бесни от думи на Мегън Маркъл за Елизабет

Меган Маркъл, която се превърна в изгнаник в кралското семейство, остави трогателно съобщение на своя уебсайт Archewell, посветено на кралицата.

След нелицеприятни скандали с членове на кралското семейство съпругата на Хари се сблъска с жесток тормоз от много британци. И сега феновете на кралското семейство не приемат съболезнованията от Маркъл.

„В памет на Нейно Величество кралица Елизабет II“, такова съобщение се появи на благотворителния уебсайт на Меган Маркъл и принц Хари.

Феновете на кралското семейство бяха възмутени от думите на Меган. Смятат, че брюнетката е лицемерна. „Би било по-добре да не казвате нищо!“; „Какво лицемерие!“; „Тя накара кралицата да се тревожи с лудориите си и сега съчувства. Не вярвам на актрисата!“ Доста потребители на мрежата са възмутени.

Самата Маркъл се опитва да не реагира на негативните мнения, въпреки че преди няколко години всичко беше различно. Животът на брюнетката беше истински ад. „През 2019 г. станах най-голямата цел за тролинг в света. Дори когато бях в родителски отпуск и почти не се появявах на публични места, просто бях издухана от вълна от негативизъм, беше почти невъзможно да оцелея “, оплака се тя.

Принц Хари подкрепи съпругата си и двамата се преместиха в Съединените щати, където се роди второто им дете, дъщеря Лилибет.

„След няколко месеца обмисляне решихме да направим крачка към нов живот. Възнамеряваме да се оттеглим от това да бъдем старши членове на кралското семейство и да работим, за да станем финансово независими, като същевременно продължаваме да подкрепяме напълно Нейно Величество Кралицата. Именно с вашата подкрепа, особено през последните няколко години, се чувстваме готови за такива промени“, каза двойката.

Advertisement
Фейсбук коментари