9 неща, за които трябва да сте готови, ако обичате Близнаци

9 неща, за които трябва да сте готови, ако обичате Близнаци
Източник: esotericblog.ru

Ако случайно се влюбите в човек, роден под знака на Близнаци, има поне 9 неща, за които трябва да сте готови, за да сте до някого, чиято основна черта е двойствеността. И поздравления, сделката, която сте сключили със Съдбата, е сделка две в едно!

Разбира се, ще трябва да свикнете с факта, че вместо един партньор в дебрите на душата им се крият двама, но – от една страна – това донякъде ще ви помогне, а донякъде ще ви натовари. Ще изпитвате двойна романтика и нежност – и от двамата, които ви отвръщат със същото, но ще трябва да понесете и обиди и претенции и от двамата. Най-необяснимото е, че са много различни. Как се разбират в един човек, Божа работа.

1. Имат нужда от лично време

Близнаците са много мила зодия, в душата си нямат друго, освен добри чувства. И въпреки това, понякога те се нуждаят от уединение. Може да е самостоятелна игра или книга, в която той се потапя, но ако видите, че не му е до сърдечни разговори, просто го оставете сам.

Ще се изненадате, но по-късно освежената въздушна зодия ще дойде при вас, сякаш нищо не се е случило – в добро настроение и без намек за това, което наскоро го е смутило.

2. Имат нужда от лична свобода

Двама са, което означава, че естествената им харизма се нуждае от обществено признание, за да може Близнаците да се уверят, че светът все още ги смята за „куул“. Давайте им лична свобода, за да може Близнакът да се върне спокоен усмихнат и верен. Отпускайте йо-йо-то, за да може играчката отново да бъде в ръцете ви.

3. Не ги карайте да бъдат някой друг

Той не може да бъде друг. Идеалният съюз е този, в който партньорите са различни. Близнаците обичат да бъдат различни от останалите и на първо място от вас. За някои това може да е един от най-неприятните факти, но ако приемете това напълно естествено нещо, ще познаете многообразието на живота, при което партньорите не са едно цяло, а се допълват идеално.

4. Ще трябва да свикнете: Близнаците ревнуват

Правят го директно и индиректно, понякога от нулата и точно като дете. Близнаците са наистина ядосани, от твърденията им хвърчат искри, но всъщност, ако са убедени, че няма предпоставки, разкаянието им ще бъде също толкова искрено.

Не очаквайте обаче да се поклонят в знак на извинение. Никога. Тези горди хора не са способни на унижение. Дори и Близнаците да са толкова ревниви, до степен да искат да сте постоянно в полезрението им, не забравяйте: те просто искат да имат най-доброто. И кой може да ги обвини за отличния им вкус и селекция?

5. Пригответе се за справедливи упреци и безпрецедентна откровеност

Те обичат да бъдат честни и няма да пропуснат да ви попитат за неща, които други не биха ви съдили. И разбира се, те знаят повече за вас от всеки друг. И няма смисъл да криете от тях, ако сте в лошо настроение. Те имат доста фина интуиция.

6. Може да са нерешителни

Вътрешният им брат винаги е на различно мнение и именно той ги кара да се съмняват в себе си и да забавят вземането на всяко решение. Това не означава, че те не могат да решат, това означава, че има две решения и всяко от тях е привлекателно за тях по свой начин.

7. Примирете се, че сте на трето място в сърцето им

На първо място са самите те. На втор място е е техният мълчалив близнак. Чак сега сте вие. И ще трябва да приемете, че по-често той слуша този, който е на второ място по-често от вас.

8. Могат да бъдат романтични, но могат и да са изключителни скъперници на емоции

Отново, това са две страни на една и съща личност. Студенината им не означава, че вече не ви обича. Толкова много обичатразнообразието, че понякога се втурват от една крайност в друга и в поведението, и в емоциите, и в отношенията. Просто изчакайте и забравете за това. Близнакът ще ви върне вниманието стократно, ще бъде страстен и внимателен, но само когато и двамата в тях решат, че това време е настъпило.

9. Слушайте ги. Слушайте повече отколкото ви казват

Разбира се, той също трябва да ви изслуша, но Близнаците са много нетърпеливи и просто нямат търпение да ви разкажат всичко за това, което са научили и как е минал денят. Просто ги слушайте, задавайте въпроси и установявайте зрителен контакт –  този ентусиазъм вашият партньор и неговият вътрешен близнак ще го оценят.

Advertisement
Фейсбук коментари