9-годишни близначки покориха интернет заради генетична мутация

9-годишни-близначки-покориха-интернет-заради-генетична-мутация

Вече неведнъж сме писали, че понякога игрите на гените са много непредсказуеми. Случва се бебето да се роди напълно различно от  родителите си и понякога да наследи редки черти на външния вид, които се превръщат в истински акцент – това могат да бъдат трапчинки по бузите, дълги и дебели мигли, небесносини очи или червени коса. Това са генетични мутации, но определено са много красиви.

Днес в svobodnazona.com ще ви запознаем с близначките Меган и Морган, които имат наистина голям късмет с гените си. С тъмна кожа и черна коса, те притежават сини очи, които направо сияят върху лицата им. А Морган има двоен късмет – тя е с очи с различни цветове – едното синьо, а другото кафяво.

близначки

Майката на момичетата, Стефани, от раждането им е знаела, че ги очаква голямо бъдеще. В края на краищата с подобен външен вид не може да бъде иначе. Момичетата вече имат свой акаунт в Instagram, където са много популярни.

сестри-близначки

Повече от 800 хиляди абонати следват Меган и Морган, а самите сестри са редовни участници в различни рекламни фотосесии и проекти. Вече могат сами да печелят пари.

„Моите момичета обичат да бъдат в центъра на вниманието. Винаги ги гледат – дори на улицата ги доближават и се изненадват от необичайната им красота – казва майката Стефани. – От детството си обичат да позират пред камерата, получават истинско удоволствие от това. Това е като игра на преобличане за тях.“

майка-с-близначки

„Бебетата ми много приличат на Риана. Не само външно – те завладяват света по същия начин. Мисля, че ще бъдат известни колкото Рири “, сигурна е Стефани.

Advertisement
Фейсбук коментари