8-месечно момиченце прилича на известна героиня от анимация

8-месечно момиченце прилича на известна героиня от анимация

Бебето Тая Мърфи е родено на 13 декември 2019 г. в Англия и още при раждането й медицинският персонал, както и родителите й отбелязват прекрасната й коса. И след 8 месеца, благодарение на косата си тя станала известна в мрежата, а потребителите я наричат ​​момичето Бу от анимацията „Таласъми ООД“.

момиче-прилича-на-Бу

„Тя получи прякора Бу, защото много прилича на анимационната героиня. Особено когато й правя опашки “, казва майката Корина.

 

Още когато се родила Тая, лекарите казали на родителите й, че с течение на времето косата ще падне и ще промени цвета си, но това не се е случило, косата е продължила да расте и става все по-плътна.

Бу-от-таласъми-ООД

„Когато се роди Тая, дори акушерките възкликнаха:„ О, Боже! “ Сложиха я на гърдите ми и не можах да откъсна поглед от косата й. Всички си мислеха, че ме измъчват киселини по време на бременност, но не. Очевидно това са бабини деветини“, смее се Корина.

Въпреки факта, че бебето все още е много малко, косата й вече се нуждае от подходящи грижи.

рошава-коса

„Никога не сме я подстригвали и няма да го направим. Опитвам се да не мия косата й твърде често, защото това е вредно. Винаги използвам бебешки шампоан и никога не я изсушавам със сешоар, само с кърпа. Често прищипвам бретона й или го връзвам в горната част на главата й в стил ананас, защото сега достига до върха на носа. Когато дъщеря ми се събуди, косата й винаги стърчи, сякаш през нощта я влачат напред през полето ”, казва щастливата майка.

Но самите родители са възхитени от бебето си, харесва им, че тя има толкова дълга, гъста коса.

Advertisement
Фейсбук коментари