73-годишна жена се превърнала във фитнес бабе, отслабвайки с 30 кг

73-годишна-жена-се-превърнала-във-фитнес-бабе,-отслабвайки-с-30-кг

Заради възрастта си, Джоан Макдоналд, се сблъсквала с редица заболявания и в един момент ситуацията се е развила така, че вече й е било трудно дори да ходи.

Ние сме много впечатлени от историята на тази жена и искаме да я споделим с вас на svobodnazona.com.

Животът на Джона невинаги течал гладко и тя преборвала неуспехите и стреса си със сладкиши. И когато теглото й се приближило до 90 килограма, започнали здравословните проблеми. Освен това Джоан не е висока и наднорменото тегло я правело още по-непривлекателна.

73-годишна-жена-фитнес

Към всички проблеми били добавени и ужасни болки в коленните стави. Както самата жена написала в социалните мрежи: „Не можете да навивате времето назад, но сте в състояние да навивате часовника си!“.

Всичко било променено от подарък от дъщерята на Джоан – това бил нов телефон. Дъщеря й го подарила, за да накара майка си да започне да тренира онлайн. Тренировките на 73-годишната Джоан били съставени от популярен фитнес треньор на име Мишел.

фитнес-баба

Но не всичко, разбира се, минало гладко. В началото жената не можела да се справи с новия модерен телефон, но с течение на времето тя успя да победи както техниката, така и излишните си килограми.

Цялата програма за трениране се намирала в едно приложение и било много удобно, тъй като жената винаги знаела какво да прави, кога и колко повторения. Баба се отнесла много сериозно към тялото и здравето си, тренирайки 4 пъти седмично. Благодарение на това Джоан не само отслабнала, но и заякнала.

фитнес-старица

Днес жената с удоволствие вдига щанги и дъмбели с прилични тежести. Изненадващо е, но съвсем доскоро жената трудно можела да се премести от една стая в друга, а сега може лесно да вдигне 80 килограма и дори повече.

фитнес-бабе

Освен силови тренировки, Джоан се занимава активно и с кардио тренировки.

фитнес-преди-след

В резултат на това, след като е загубила 30 килограма, жената не само започва да изглежда добре, но и се отървава от редица заболявания.

Advertisement
Фейсбук коментари