7 жестоки истини за любовта към жената Водолей

7-жестоки-истини-за-любовта-към-жена-Водолей

Търсите момиче не от този свят? Поздравления, открихте го в жената Водолей! Това е най-необикновената зодия от цялата зодиакална група. Водолеят е известен със своята уникалност, непринуденост, необикновен чар, остър ум и революционно мислене. Ето какво трябва да знаете, за да ухажвате жена Водолей:

1. Тя е невероятно умна

Жената Водолей е известна със своя превъзходен интелект. Тя не само мисли за различни неща, но и ги изследва… внимателно, от всички възможни гледни точки (и в същото време е лекомислена като щастлива ученичка).

За нея не е достатъчно, че познава дадена тема повърхностно, жената Водолей иска да изучи предмета на интереса си на по-дълбоко ниво.

Жената Водолей се нуждае от мъж, който може да я следва интелектуално.

Размяната на добре обмислени идеи я вълнува неимоверно. Тя просто блести от вълнение, ако докоснете ума й правилно. Но ако разговорът не я стимулира, бързо ще й омръзнете и тя ще премине към по-интересен събеседник.

2. Често витае в облаците

Недостатъкът на острия й ум е, че жената Водолей често се откъсва физически от себе си. Когато й се каже, че „мисли твърде много“, това дълбоко наранява чувствата й и тя няма да ви допусне до себе си, докато не приемете нейната причудлива природа.

Водолеят е въздушен знак, така че жената Водолей често се възприема като студена, дистанцирана и емоционално затворена. Но не е. Тя е фокусирана върху мислите си там, където се чувства най-удобно и се нуждае от помощ, за да излезе от замисленото си състояние.

3. Тя е сексуално разкрепостена

Жената Водолей е невероятно любознателна, открита и известна с това, че обича нестандартното. Това я прави приключенски настроена в леглото (или на задната седалка, или някъде навън, или… знаете). Обикновено тя се радва да опита нещо ново.

Свързването на нейните мисли със сексуалния акт е жизненоважно. Поддържайте мозъка и тялото й в добра форма, като казвате какво искате да правите с нея. Никога няма да скучаете с нея.

4. Тя мрази лигавите романси

Дамите Водолей са изключително практични и се гордеят със своята оригиналност и искреност. Затова те ценят искреността пред показната обич.

Жените Водолей обичат да се чувстват специални. Тя определено иска романтика, но не лигава и клиширана. По същия начин разчитайте на жестове и подаръци от нейна страна, за да изрази признателността си за това, което сте. Но избягвайте тривиалните подаръци и предвидимите прояви на обич.

5. Тя избягва конфликтите

Водолеите имат изострено чувство за справедливост и дълбоко уважение към към правото на другите на себеизразяване. Тя рядко ще определи собственото си мнение като единственото „правилно“.

Ето защо тя смята конфронтациите за ненужни. Ако нещо ви дразни – просто задайте въпроса рационално и тя ще ви изслуша и ще направи всичко възможно да удовлетвори претенциите ви.

Но ако се осмелите да доминирате над нея, да й повишите тон  или да й изкрещите неуважителна обида, вече не можете да разчитате на нея.

6. Тя е отчайващо независима

Уран като една от двете управляващи планети на този знак (другата е Сатурн) създава напълно независима природа в жената Водолей. Тя трябва да бъде вярна на себе си, както всички имаме нужда от кислород, за да дишаме. В секундата, в която се почувства неоценена, претоварена или контролирана, тя ще поиска да си тръгне.

Да, тя знае, че е странна. И знае, че има нужда от огромно количество лично пространство. Но нищо не я плаши повече от лишаването от свобода и независимост. Така че, ако искаш тя да е с теб, пусни я.

7. Постоянно се променя

„Развивай се или умри“ е веруюто на прогресивната жена Водолей. Разширяването на хоризонтите, подобряването на света и израстването на собствената й личност са част от нейния непрекъснат, безкраен жизнен процес. И тя най-вероятно очаква същото от вас, въпреки че никога няма да ви го каже. Тя очаква от вас постоянно да се развивате като личност.

Тя влага цялата си енергия и ентусиазъм във връзката или бизнес идеята, само за да се натъкне на нова идея, която да я изведе по съвсем нов път. Ако имате нужда избраницата ви да остане същата жена, която сте срещнали преди 10 години, забравете за жената Водолей.

Но хубавият, остроумен, непослушен живот, прекаран с Водолейката, никога няма да бъде скучен. Тя копнее за силен, уверен в себе си мъж, който може да се справи с нейния ненадминат ум и да отстоява собствените й идеали, както и да бъде страстен, за да й помогне да се отвори емоционално и сексуално.

Ако този човек сте вие, пригответе се да откриете нов свят на любовта.

Advertisement
Фейсбук коментари