7 жестоки истини за любовта към Козирога (написани от една от тях)

7 жестоки истини за любовта към Козирога

Ако ви се случи да се влюбите в Козирог, трябва да знаете някои подробности за нещата, които тази зодия ще внесе във връзката, така че да сте готови предварително да обикнете нейните амбиция, лоялност, постоянство, методизъм и целеустременост.

Ето 7 жестоки истини за срещите и влюбването в Козирога, който може би е най-трудният от всички зодиакални знаци в астрологията.

1. Ние сме целенасочени

Козирозите жадуват за наградите, свързани с постигането на дадена. Независимо дали става въпрос за професионално поощрение, закупуване на апартамент или повишение, ние имаме планове и мечти и силно желание да ги сбъднем. Можем да тичаме и да правим милиони неща едновременно, но повярвайте ни, дори в лудостта си следваме определена методика.

Освен това ние обичаме да имаме компания, така че ако сте търпеливи, ще бъдете добре възнаградени.

Добрата новина? Ние непрекъснато се стремим към това, което искаме и ако сте в този списък, вие вече го знаете.

2. Имаме високи стандарти

Не говоря за тропически ваканции и големи стари диаманти – въпреки че да, някои от нас харесват различни неща – но е важно нашите партньори да са достойни за нашата честност, амбиция, цели, постижения и визия за живота, който искаме да водим.

Независимо от вашата заплата, най-важното нещо е вашата интелигентност, амбиция и просто да сте готин човек, за да се наслаждаваме на времето си с вас, когато най-накрая спрем да работим.

3. Работим като луди

Що се отнася до работата, това е нещо като мания на Козирога. Като земна зодия имаме нужда от стабилност и фактът, че сме родени през зимата, когато оцеляването се превръща в предизвикателство, ни прави най-трудолюбивия знак в зодиака.

Във време, когато повечето хора си тръгват от работа, ние може едва сегад а започваме и да се вдъхновим да работим върху нова идея.

Знаем, че понякога вината е наша, но хората, които ни обичат най-много, уважават нашата трудолюбива природа и също така ни помагат да не забравяме да се отпуснем и да се забавляваме. Знаем, че имаме нужда от това, просто не ни пука – или пък просто не знаем как да спрем да работим.

4. Честни сме и искрени, чак до болка

Едно от предимствата на срещата с Козирог е, че сте склонни винаги ще чувате истината. Един от недостатъците на срещите с Козирог? Пак тази.

Можем също да надушим измамника от километър разстояние, така че ни спестете малкото време и бъдете честни от самото начало – с нас няма как да ви минат игричките.

Въпреки че искаме да бъдете себе си, нашата мания за честност не винаги прави другите щастливи. Едно бивше гадже ме нарече „убиец на радост“, когато му подадох сметките си за ремонта на колата, докато бяхме в магазин за китари, където той зяпаше луксозен усилвател.

5. Обичаме да се състезаваме

Състезателната природа на Козирозите, заедно с нашата интелектуална сила, могат да ни направят страхотни съотборници и ужасяващи противници. Ще бъде по-безопасно, ако сте на наша страна, независимо дали печелим или губим.

Така че, преди да ни предизвикате на „Скрабъл“ или „Стани богат“, уверете се, че сърцето и гордостта ви ще издържат.

А ако се състезавате вие самите, уверете се, че сме на трибуните. Никой няма да ви осигури по-шумна и вярна подкрепа от нас. Не е ли това, от което всеки има най-голяма нужда?

6. Предани сме на своите хора

Козирозите са надеждни и верни, заради което нашето племе е важно за нас. Ако най-добрият ни приятел е с разбито сърце, веднага идваме с вино и сладолед. Ще бъдем и на всеки семеен пикник и на футболния мач на нашия племенник.

Понякога ангажиментите ни към приятели и семейство могат да имат предимство пред срещата с вас, така че би било хубаво да сте с независим дух, който оценява нашата лоялност към всички хора, на които държим, включително и към вас, когато е ваш ред. Така че не се тревожете.

7. Привързани сме към партньора си

Козирогът може да не ходи често по срещи (знаете, нямаме много време от работа)  но когато решим, че си заслужавате, знайте, че наистина си заслужавате.

Дори с всички тези силни страни ние сме чувствителни души, така че ако сме ви показали сърцето си, знайте, че ще бъдем лоялни към вас и ще бъдете много ценни в нашия екип.

Ще ни хареса – и ще го знаем – ако вие също сте верни.

Advertisement
Фейсбук коментари